a product message image
{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade

Page 47

Annonce

DIN NYE ØJENÅBNER Livsstil og alder påvirker helt naturligt din huds udseende, men heldigvis kan hudpleje med effektive aktive planteingredienser gøre huden mere frisk, fugtmættet og strålende. Her brillerer Sisleys Black Rose-serie, som nu er udvidet med en ny favorit til øjnene.

F

år du sjældent nok søvn, og føler du ikke, at der er nok timer i døgnet til alt det, du gerne vil nå, så afslører din hud dig. Særligt huden omkring dine øjne. Efterhånden som din hud bliver ældre, bliver dens indbyggede ‘elastikker’ i form af kollagen og elastin også slappere og færre, og det gør huden tynd og svag. Da huden omkring din øjne fra fødslen er endnu tyndere end på resten af din krop – faktisk dobbelt så tynd – er huden her mere sart og transparent. Den er også mere udsat for slid som gentagende mimiske bevægelser (dine smil!), makeupfjernelse og vind og vejr, og alt det forklarer, hvorfor det netop er omkring øjnene, at de første ældningstegn dukker op.

PSST!

Black Rose Eye Fluid har en fin og naturlig duft af majrosenvand og en let lyserød farve, som straks lysner øjenomgivelserne.

EN ØJENCREME, DER GØR FORSKEL Er du bekymret for dine linjer og træthedstegn i øjenområdet som mørke rande og poser, er din livsstil afgørende, men du kan også komme langt med en god øjencreme. Sisley har netop lanceret Black Rose Eye Fluid, der, lige som de andre produkter i Black Rose-serien, arbejder intenst på at gøre huden mere udglattet og genopfrisket med aktive planteingredienser og ekstrakt af sort rose. Hvor sort rose i øjencremen forbedrer hudens struktur, så sørger rød vinstok for at aktivere mikrocirkulationen og mindske hævelser, mens algerne padina pavonica og chlorella øger fugtniveauet og giver ny vitalitet, så dine øjenomgivelser syner mere lysnet, tonet og udhvilet. Og øjencremen har endda ekstra fordele, der booster følelsen af friskhed. Den keramiske applikator virker nemlig kølende, og den cremede konsistens forvandler sig til en frisk gel, når du dupper den på huden. Brug øjencremen morgen og aften, og nyd, hvordan huden omkring dine øjne straks får et strejf af lys og velvære.

Nyhed!

Sisley Black Rose Eye Contour Fluid, 14 ml, 935 kr.

3, DER OGSÅ BEVARER HUDENS UNGDOM

Olie med foryngende effekt

Giver fylde og glød Hudpleje med en innovativ konsistens, der lysner og giver huden fylde for en mere strålende og friskere teint. Sisley Black Rose Skin Infusion Cream, 50 ml, 1.335 kr.

SKØN 47

Opstrammende luksusmaske

Silkeblød hudplejeolie, der forbereder, nærer og målrettet sætter ind over for ældningstegn og tør hud.

En fyldig maske, der straks giver en elastisk hud, der stråler af ungdommelighed og vitalitet.

Sisley Black Rose Precious Face Oil, 25 ml, 1.460 kr.

Sisley Black Rose Cream Mask, 60 ml, 1.050 kr.

Profile for Magasinet SKØN

Skøn marts 2020  

Skøn marts 2020