a product message image
{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade

Page 39

matas.dk

Tag din skønhed i egne hænder Er du en ægte beautyjunkie, som aldrig går ned på udstyr, så har vi spottet et par smarte gadgets på matas.dk, der får din hud sund og strålende ind i foråret. TEKST Cathrine Park

CALMLISH Glow Roller Rosakvarts, 500 kr. Fås kun på matas.dk

Giv huden ekstra glød Trænger du til at give huden ekstra liv og glød på få minutter, må du eje den her glow roller i ægte krystal og nikkelfri metal. Det er en alt i én-rulle, der både sætter gang i blodcirkulationen med teksturenden, og som fjerner væskeophobninger med den glatte side.

En lækker hjemmebehandling

Dybderens med damp

Sæt sig til rette, og nyd din ansigtsdampning i 15-20 minutter.

Døjer du med tillukkede porer og urenheder, er ansigtssauna sagen. Sæt dig godt til rette foran Revlons ansigtsdamper i ca. 25 centimeters afstand, og nyd, hvordan dampen efterlader din hud forfrisket, fugtet og klar til dine produkter. Damperen har en justerbar dyse, så du kan dampe specifikt mod ét sted som panden, næsen eller kinderne.

Dup ansigtet med et håndklæde, og brug en lækker ansigtsmaske eller en god scrub. Vask ansigtet godt, og afslut med koldt vand, så porerne lukkes igen. Afslut med en god fugtighedscreme.

BEURER Rensende ansigtsbørste FC45, 200 kr. Fås kun på matas.dk

Slib huden som en prof HOMEDICS Microdermabrasion, 1.000 kr. Fås kun på matas.dk

REVLON Ansigtsdamper og Ansigtssauna Ultimate Glow, 500 kr. Fås kun på matas.dk

Måske har du prøvet at få lavet en professionel diamantslibning, men med den håndholdte microdermabrasion-enhed fra HoMedics kan du klare hudforskønnelsen selv. Diamantspidsen fjerner det øverste lag af døde hudceller og giver en glattere, fastere og mere strålende hud på bare tre uger. Det anbefales, at du bruger den tre gange om ugen i fem minutter pr. behandling.

Fire gange så ren hud Kom endnu lettere til en blød og rengjort hud med ansigtsbørsten fra Beurer. Børsten renser fire gange mere i dybden sammenlignet med almindelig rens af ansigtet med hænderne, og da den er vandtæt, kan du også klare rengøringen, når du alligevel står under bruseren om morgenen. Brug børsten med dit favoritrenseprodukt, og skift børsten ud cirka hver fjerde måned, hvis du bruger den dagligt. SKØN 39

Profile for Magasinet SKØN

Skøn marts 2020  

Skøn marts 2020