a product message image
{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade

Page 30

Annonce

Keep it simple! En avanceret hudplejerutine er ikke den eneste vej til en sund og flot hud. Faktisk kræver det blot, at du har styr på tre basale trin morgen og aften. Lad Mellisa guide dig på vej med gennemtænkt og gennemtestet dansk hudpleje fuld af aktive og økologiske ingredienser.

1

3

Rens: Et renseprodukt tilpasset din huds behov befrier huden for snavs og skidt, som tilstopper porerne og gør den trist at se på. En ren hud er også altid det bedste udgangspunkt for den efterfølgende hudpleje, som får lov til at virke langt bedre. Mellisa har både en blødt skummende og dybderensende ansigtsvask og en rensemælk, som efterlader huden fuld af glød og silkeblød. Har du tør og sensitiv hud, vil mælken være det blideste alternativ, hvor ansigtsvasken vil være oplagt til en mere fedtet og uren hud.

Beskyt: Med den rigtige fugtighedscreme kan du forbedre din hud markant. Den beskytter og styrker hudbarrieren, så huden kan bevare sit fugtniveau, mens aktive ingredienser kan gøre en forskel i dybden og holde huden spændstig, sund og ungdommelig. Om dagen: Her er det vigtigt, at du vælger en creme, som også beskytter mod solens skadelige stråler. Prøv eksempelvis Mellisa D-vitamincreme med SPF 15, som desuden forkæler huden med vitaminer, fugt og essentielle fedtsyrer. Om natten: Her kan du med fordel klæde huden på med en natcreme, som virker genopbyggende. Natcremen fra Mellisa holder din hud blød og fugtmættet, mens kamille, lavendel, acai og E-vitamin virker beroligende, lindrende og ekstremt cellefornyende.

V I D ST E D U, AT . . .

rensemælken også giver dyb fugtpleje? Desuden sørger naturlige frugtsyrer for at gøre din hudoverflade smukkere og gøre det lettere for din fugtpleje at trænge MELLISA Daily hurtigere ind. Facial Wash,

MELLISA Rensemælk, 150 ml, 130 kr.

TIP Skift natcremen ud et par gange om ugen med Deep Moisture Mask. Masken er meget mere end en fugtmaske, for den indeholder mange aktive og regenererende ingredienser, der kan få lov at forbedre og opstramme din hud, mens du sover.

200 ml, 130 kr.

2

Eksfoliér: De fleste hudtyper har glæde af eksfoliering. Enten dagligt med for eksempel brug af AHA-creme, der bidrager med at øge fugten i huden og sætter fut i cellefornyelsen, eller 2-3 gange ugentligt med Exfoliating Facial Scrub. Holder du huden ved lige med eksfolieringsprodukter, minimerer du nemlig ophobningen af døde hudceller, booster cellefornyelsen og opnår en mere ensartet, glat og strålende hud.

MELLISA AHA Creme, 50 ml, 220 kr.

MELLISA Deep Moisture Mask, 50 ml, 200 kr.

MELLISA D-vitamin Creme, 50 ml, 220 kr.

MELLISA Natcreme, 50 ml, 200 kr.

PSST!

Når du er klar til at udvide din enkle hudplejerutine, så supplér med en skintonic efter dit renseprodukt og et serum under din dagog natcreme. Find dine favoritter fra Mellisa på matas.dk

MELLISA Exfoliating Facial Scrub, 75 ml, 130 kr.

30 SKØN

Profile for Magasinet SKØN

Skøn marts 2020  

Skøn marts 2020