a product message image
{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade

Page 28

Få looket

LO O K 4

Orange twist - Læg en gylden cremeøjenskygge på hele øjenlåget blendet op i globelinjen for at fremhæve øjnene. - Sørg for, at dine læber er uden tørre flager. Brug en læbeskrub for at komme tørhed til livs. - Brug en læbeprimer, som sikrer, at din læbestift holder længe, og den ikke løber ud i linjerne omkring munden. - Tegn omridset af dine læber op med en orange lipliner for at få den perfekte facon og udjævne asymmetri. Fyld læben ud med lipliner for ekstra holdbarhed. - Brug en læbepensel til at påføre en orange læbestift for at holde det inden for det omrids, du allerede har lavet med lipliner.

GOSH COPENHAGEN Forever Eye Shadow Stick ‘03 Light Copper’, 100 kr. Fås på matas.dk

MAC Lipstick ‘Morange’, 170 kr. Fås på matas.dk

OLE HENRIKSEN Lucky Pucker Lip Scrub, 205 kr. Fås på matas.dk

NUDE BY NATURE Perfect Lip Primer, 220 kr. Fås på matas.dk SISLEY Phyto-Lévres Perfect ‘8 Coral’, 380 kr. Fås på matas.dk

SHISEIDO Minimalist Whipped Powder Blush ‘01 Sonoya’, 320 kr. Fås på matas.dk

ANASTASIA Beverly Hills Brow Gel ‘Clear’, 225 kr. Fås på matas.dk

LO O K 5

Pink crush - Brug en blush i en koral farve for at få en frisk forårsglød i kinderne. - Brug en frisk pink læbestift for et ekstra friskt pust til din makeup. - Form brynene med browgel for at åbne øjet.

Gældende for alle look YSL Rouge Volupté Shine Lip Gloss ‘50 Fuchsia Stiletto’, 280 kr. Fås på matas.dk

28 SKØN

- Din makeup tager sig smukkest ud på en velplejet og fugtmættet hud. - Påfør en god fugtighedscreme, efter du har renset huden, og ibland eventuelt lidt olie i din creme for ekstra glød. - Læg en smule foundation over hele ansigtet og en smule concealer, hvis der er behov.

Profile for Magasinet SKØN

Skøn marts 2020  

Skøn marts 2020