a product message image
{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade

Page 19

Skøn tester

Giorgio Armani Neo Nude A-Blush ‘No. 53’, 300 kr. Fås på matas.dk

FØR

Nyhed! Nilens Jord Baked Shimmer Blush ‘No. 7726’, 199 kr. Fås på matas.dk

Den flydende Testet af Anne, projektleder EFTER

Hvilken blush testede du? Jeg testede Neo Nude A-Blush i nummer 53 fra Giorgio Armani. Den ligner mest af alt en lipgloss, og da jeg er vant til at bruge en ‘fast’ blush med en børste, var jeg spændt på at prøve en flydende variant.

Testet af Cathrine, skønhedsredaktør

FØR

Hvordan er den at bruge? Jeg var en lille smule i tvivl om, præcis hvor den skulle lægges, men jeg lagde den drypvist op langs kindbenene, og så smurte jeg den ud i små cirkler. Den er blød og let at smøre ud. Ved første øjekast synes farven en smule kraftig, men når man så arbejder med den, blender den virkelig fint ind i huden, og jeg kunne gentage øvelsen en ekstra gang, da jeg godt kunne bruge lidt mere farve. På den måde er den nem at styre, i forhold til hvor meget farve man vil have på.

EFTER

Den bagte

Hvilken blush testede du? Jeg har testet den nye gyldne blush i rødbrune nuancer fra Nilens Jords første Baked Minerals-serie. Det betyder, at blushen har et højt indhold af mineraler, som er bagt i en lille form ved en konstant temperatur i minimum 12 timer. Det giver et unikt produkt, både hvad angår udseende og effekt. Blushen er som ekstra plus allergicertificeret og uden hverken parfume eller anden unødig kemi.

Hvad synes du om resultatet? Jeg synes, jeg får et meget naturligt og fint resultat. Jeg bruger altid en fast pudderblush og ville aldrig selv have overvejet at bruge en flydende blush – kun fordi jeg ikke rigtig kendte til muligheden, men jeg må sige, at resultatet er lige så tilfredsstillende som normalt. Og så synes jeg faktisk, det er virkelig positivt, at man nemt kan have den med i tasken, som var det en lipgloss. Hvis man ikke har andet makeup på, tænker jeg også, den er virkelig god en søndag morgen, hvor man lige skal en tur til bageren og lynhurtigt skal se bare en lille smule frisk ud.

Hvordan er den at bruge? Meget nem. Jeg påfører bare med en blushpensel med store cirklende bevægelser i en C-formet linje fra mine æblekinder op til mine tindinger. Fordi blushen minder meget om en solpudder og changerer i nuancen, behøver jeg ikke at bekymre mig om at få den klassiske 80’er-‘fartstribe’ på kinderne. Den her blender meget naturligt ind med min egen hudtone. Jeg lægger derfor også lidt langs hårgrænsen, kæben og halsen for at ramme ind og skabe fin overgang. Hvad synes du om resultatet? Jeg får en naturlig glød og varme til kinderne, som er meget god til hverdag, og som får huden til at tage sig fint ud i de første solstråler. Til aftenbrug ville jeg nok supplere med en klassisk blush med lidt mere knald på den lyserøde farve, da jeg har en svaghed for friske, røde kinder. SKØN 19

Profile for Magasinet SKØN

Skøn marts 2020  

Skøn marts 2020