a product message image
{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade

Page 18

Rosenrød glød Den bedste og nemmeste måde at få fin glød i kinderne på er med blush. Vi har testet fire forskellige af slagsen, så du måske kan blive inspireret til at finde dig en ny favorit til foråret. TEKST Redaktionen

FØR

Den klassiske Testet af Mia, stylist

Idun Minerals Mineral Blush ‘Hallon’, 236 kr. Fås på matas.dk

Hvilken blush testede du? Jeg har testet den helt klassiske pudderblush, bestselleren Blush Subtil, fra Lancôme i nuancen Intensely Pink. Blushen fås også i seks andre nuancer, hvis man er til det mere ferskenfarvede eller sart lyserøde look.

FØR

EFTER

Hvordan er den at bruge? Den er let at bruge, især fordi der også hører en fin lille børste med, som har en god størrelse og er nem at styre. Blushens ultrafine pigmenter glider nemt hen over huden og smelter straks sammen med min egen hudtone, så jeg får et naturligt look.

Den mineralske Testet af Cathrine, journalistpraktikant

Hvad synes du om resultatet? Det kan måske være lidt svært at se den helt store forskel på før/efter-billedet, men jeg kan godt lide, at farven ikke er alt for rød eller kraftig, men derimod mere neutral i nuancen til mig. Jeg kan godt lide, at den lægger sig let og naturligt på mine kinder, men stadigvæk lige giver det ekstra lille touch af friskhed og definition.

Hvilken blush testede du? Jeg har testet IDUN Minerals Mineral Blush i nuancen ‘Hallon’, som har en smuk hindbærfarvet nuance. Blushen lover, at jeg med den på kinderne vil se sund og frisk ud hele dagen. Den er lavet af 100 procent højrensede mineraler og er uden parfume. Hvordan er den at bruge? Jeg er ikke vant til at bruge blush, så jeg var ret forsigtig med farven i starten. Det var heldigvis nemt at styre mængden, så jeg kunne nemt sørge for, at der ikke kom for meget på.

Lancôme Blush Subtil ‘375 Intensely Pink’, 335 kr. Fås på matas.dk

EFTER

Hvad synes du om resultatet? Jeg får en dejlig, frisk glød i mine kinder. Man kunne snydes til at tro, at jeg lige har været ude på en lang gåtur i skoven. Til hverdag er jeg sparsom med makeup, men jeg vil helt sikkert begynde at bruge blushen fra IDUN, når jeg skal føle mig ekstra fin, eller hvis jeg har dage, hvor jeg måske ser lidt bleg og træt ud. 18 SKØN

Profile for Magasinet SKØN

Skøn marts 2020  

Skøn marts 2020