a product message image
{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade

Page 15

MERE OM CARLA CHLOE Efter Carla Chloe Mickelborg (31) udgav sin bog, ‘Jeg elsker mig selv’, i 2019, var der ingen vej tilbage for den tidligere skuespiller. Det er hendes livsmission at inspirere og hjælpe sine følgere med at finde og opnå deres sande mål, og så er hun snart uddannet GOALS coach ved Mariane Mickelborg. Følg hende på @carlachloe og carlachloe.dk

Hvordan stresser du bedst af? Det, jeg slapper mest af med, er en god serie på HBO. Jeg har nemlig endelig fået et fjernsyn, og jeg elsker, at jeg bare kan sidde og stene en serie – lige nu er det ‘His Dark Materials’.

er typisk en diamantslibning, fugtmaske eller frugtsyre-peeling. Jeg har også fået laser på mine hårsække på benene hos Klinik Belnatur i Hellerup. Hvad er dit bedste beautytip? Få styr på dine bryn, for de er med til ramme ansigtet ind. Og hvis du ikke selv tør, så gå til en specialist, som kan forme dem for dig, så du kun skal vedligeholde dem. Er der en kvinde, du finder særlig skøn? Min veninde Elizabeth Zuschlag, der er ægte smuk både indeni og udenpå. Hun har en flot krop med former, nice hud og er supersød. Hvad dufter du af for tiden? Jeg har brugt Molecule 02, siden jeg var 16 år, så den er nok blevet lidt et kendetegn for mig. Hvordan forkæler du sig selv i skønhedens navn? Det må være vinterbadning – helst hos Skodsborg Kurhotel. Det er det perfekte sted, hvor du er tæt på byen, men også langt fra hverdagen, og så er det ren luksus med massage, saunagus og en placering lige ud til Øresund.

Hvad holder du mest/mindst af ved dit udseende? Jeg kan egentlig godt lide mig selv som helhed, men hvis jeg skulle ønske noget, ville det være mindre appelsinhud på lårene. Men det er også derfor, at jeg er begyndt at tørbørste, så nu har jeg sluppet den tanke igen. Hvad er dine guilty pleasures? Jeg har altid mørk chokolade med mint i huset, og så elsker jeg alt, der er friturestegt! Går du op i sundhed og helse? Jeg har brugt masser af energi på at tabe mig, være sund og bare leve op til idealer, som jeg havde sat op for mig selv. Det stressede mig sindssygt meget, og jeg var overhovedet ikke glad i det. Det kan godt være, at jeg var blevet tynd, eller at det så godt ud udenpå, men jeg var ikke glad indeni. Så nu minder jeg mig selv om at gøre kærlige ting som at købe den aftensmad, jeg helst vil have, selv om den er dyr. Det handler kun om, at du skal være glad. Det er ligegyldigt at have mange penge, hvis du ikke kan forkæle dig selv. Du skal bare spørge dig selv, hvad du har lyst til, og så gøre det. Hvornår føler du dig allerskønnest? Jeg føler mig rigtig skøn og dejlig, når jeg er ude at bade. Jeg elsker vandet og kan slet ikke få nok af det.

SKØN 15

Profile for Magasinet SKØN

Skøn marts 2020  

Skøn marts 2020