a product message image
{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade

Page 10

Alt det nye

BEAUTY Det handler om pro-ageing Clarins laboratorier er eksperter inden for formuleringens kunst, og det kommer nu kvinder 60+ til gode. Ved at blande effektive ekstrakter fra hestekastanje-træets blomster og frugter har de formået at skabe en luksuriøs duo til dag og nat, som påvirker mikro-næringsstof-netværket i hud, der mangler næring og udstråling. Resultatet er en sund hud med glød – og en hud, der lader kvinder understrege, at de vil ældes med ynde.

CLARINS Nutri-Lumière Dag, 50 ml, 1.000 kr. Nat, 50 ml, 1.050 kr. Fås på matas.dk

PSST!

43%

BIOTHERM Life Plankton (H.A.) Ampoules, 8 stk., 440 kr. Fås på matas.dk

Så meget øges din huds fugtniveau, allerede en time efter du har brugt en af de nye ampuller fra Biotherm – og niveauet holder i op til 8 timer! Årsagen er den høje koncentration af Biotherms regenererende stjerneingrediens Life Plankton kombineret med et vitaminkompleks og fugtboosteren hyaluronsure, som er forseglet i hver ampul.

Cremerne er også beriget med økologisk jojoba- og sheaolie, som giver en smeltende blød konsistens og en lækker ikke-fedtet finish.

INTENS LY K K E R U S

Glæden vil ingen ende tage i duftuniverset La Vie est Belle. Heldigvis. Og nyeste flakon i familien, Intensément, er en kåd forårsklassiker med et varmt og sensuelt hjerte af hindbær, vanilje, iris og sandeltræ.

VIND! I samarbejde med Lancôme udlodder vi La Vie est Belle Intensément EdP 50 ml til tre heldige vindere. Hold øje med konkurrencen på SKØNs Facebook i marts.

LANCÔME La Vie est Belle Intensément, EdP, 50 ml, 665 kr. Fås fra slut marts på matas.dk

10 SKØN

Med udgangspunkt i planternes kraft i form af aktiver fra hvid trøffel, risolie og ekstrakter fra grønkål har Raunsborg lavet en nærende og regenererende natcreme til den sarte og udsatte hud i ansigtet og på hals og bryst. Brug cremen hver aften efter rens, og hjælp på den måde huden med ikke at miste sin spændstighed og styrke. RAUNSBORG Anti-Age Night Cream Face, Neck & Decolleté, 430 kr. Fås på matas.dk

TEKST Cathrine Park

Kalder alle kavalergange!

Profile for Magasinet SKØN

Skøn marts 2020  

Skøn marts 2020