Page 81

Månedens beautyguru

og aktivere shiatsu-punkter i ansigtet for at afspænde og forbedre blodcirkulationen. Den her omhu kunne vi bestemt lære rigtig meget af.

3 innovative Shiseido-nyheder, Nathalie anbefaler

Hvilket Shiseido-produkt er du mest stolt af? Ikke overraskende er det vores Ultimune-serum. Det er et let serum, som kommer i en enkel emballage, men det er fuld af teknologi og videnskab. Det er baseret på mere end 25 års forskning og er det første produkt i verden, som styrker huden ved at påvirke immunsystemet. Teknologien er baseret på ekstrakter af iris og japanske reishi-svampe, som er i stand til at øge immunsystemets Langerhans-celler, der som en hær af soldater forsvarer din hud. Når du udsættes for stress, bukker disse celler under både i antal og i kvalitet, men med Ultimune-teknologien kan vi ikke bare skabe flere celler, men også få dem til at performe bedre. Jeg er selv blevet nærmest afhængig af Ultimune, og når jeg ikke bruger det, føler jeg virkelig, at jeg mangler noget.

1. Vores foundation med Active Forceteknologi, som sikrer, at din foundation bliver siddende flot på huden, selv om du sveder, har tendens til fedtet hud eller bruger din ansigtsmimik meget (glem derfor alt om makeup, der sætter sig i smilerynkerne!) SHISEIDO Synchro Skin Self-Refreshing Foundation, 50 ml, 400 kr. Fås fra uge 41

Hvis alt var muligt, hvilket hudplejeproblem ville du så ønske, at Shiseido kunne løse? Et produkt, der straks kunne fjerne alle spor af urenheder, var min første tanke, men det er bare ikke så meget i Shiseidos ånd. Derfor drømmer jeg om et solplejeprodukt, der kan analysere alle din huds behov i forhold til hudtype, vind og vejr og uv-indeks, så solfaktoren kan tilpasse sig alle disse forhold, og du ikke selv skal tænke over det. Måske kunne man endda forestille sig, at produktet skulle indtages oralt.

Hvilke trends er toneangivende lige nu? Skræddersyet hudpleje og kosmetik! Vi arbejder i øjeblikket på et apparat, som du kan have derhjemme, og som er koblet til din smartphone via en app, der kan scanne din hud, måle dens tilstand og evaluere vind og vejr. Apparatet vil ud fra dine data give dig en skræddersyet daglig dosis af produkt. Den er i stand til at mikse forskellige aktive ingredienser og basisteksturer, så du altid får den mest optimale formel til din hud morgen og aften. Måske lancerer vi apparatet i slutningen af året i Japan, men nu må vi se.

PSST! Det er meget normalt, at du oplever, at huden bliver en smule uren de to første uger, du bruger Ultimune. Men det er blot et tegn på, at din hud er i gang med at evakuere alt det, den ikke har brug for.

VIDSTE DU, AT ... det er videnskabeligt bevist, at duft i produkter kan reducere stress, gøre dig mere afslappet og som resultat påvirke din huds udseende positivt? Derfor bliver duft opfattet som en aktiv ingrediens hos Shiseido.

2. Det nye Benefiance-serum, hvor vi har benyttet vores eksklusive ReNeura-teknologi, der gør huden bedre til at kommunikere med hjernen og fremmer hudens evne til at styrke og restituere sig. Serummet tackler dybe rynker indefra.

SHISEIDO Benefiance Wrinkle Smoothing Contour Serum, 30 ml, 780 kr. Fås fra uge 39

SHISEIDO Complete Cleansing Microfoam, 180 ml, 380 kr. Fås fra uge 39

3. Den smarte alt-i-en Complete Cleansing Microfoam, som effektivt fjerner makeup og de forurenende partikler, der ophober sig i huden dagligt. Den indeholder japansk Kirishima-kildevand og ingredienser, der renser, beskytter, fugter og blødgør huden.

SHISEIDO Ultimune Power Infusing Concentrate, 50 ml, 990 kr. Fås på matas.dk

81 SKØN

Profile for Magasinet SKØN

Skøn september 2019  

Skøn september 2019