Page 40

Annonce

Plej dine hudproblemer væk Den vigtigste creme i dit hudplejeritual er en god dagcreme. Mellisas klassiker med økologisk morgenfrue har gjort underværker i 30 år, for hvis der er en creme, der kan forbedre din hud, er det den – og den gør det med avancerede ingredienser fra naturens eget skatkammer.

Mindsker din rødme

Slukker hudens tørst

Døjer du med en rødmende hud, fordi den måske er plaget af inflammation, rosacea eller udvidede blodkar, er din hud ekstra følsom i vind og vejr. En god, beskyttende dagcreme som den her vil være dig til stor gavn, for med sit indhold af hestekastanje og arnica styrker den kapillæerne og trækker de små blodkar sammen, så karsprængningerne bliver mindre synlige, og du undgår at få flere. Mellisa har også tilsat Agascalm™, et naturligt aktiv fra en mexicansk mintplante, som reducerer rødmen markant og forbedrer hudens barriere.

En sund og velfungerende hud i balance er først og fremmest en fugtmættet hud med en god barriere. Begge dele fikser Mellisa Dagcreme til normal og sensitiv hud, for den indeholder en cocktail af vigtige fugtgivere. Hestekastanje forhindrer fugttab ved at modvirke en nedbrydning af hudens egen hyaluronsyre, agurk styrker og beskytter hudens barriere, så den bliver bedre til at holde på fugten, og hvedekimsolie virker som en effektiv fugtbinder. Din hud vil labbe cremen i sig og blive blød, smidig og strålende.

SKRUER OP FOR G LØ D E N

Holder huden ung Frie radikaler, for eksempel fra sol, stress, forurening og rygning, er en af hudens værste fjender, når det gælder ældning. For at kunne forsvare sig bedst muligt kræver huden stærke soldater i form af effektive antioxidanter, og i den her creme kommer de i form af C- og E-vitaminer fra grøn te, hyldebær og kakaosmør. Sidstnævnte har også har et højt indhold af sunde fedtsyrer, som din hud vil elske.

PSST! Mellisa er ren, avanceret dansk hudpleje baseret på økologiske ingredienser og udviklet med omtanke for hud og miljø. Læs mere på mellisa.dk

MELLISA Dagcreme Morgenfrue, 50 ml, 190 kr. Fås på matas.dk

G I V E R D I N H U D ‘ R O PÅ’

Drømmer du om en hud med fornyet glød, har Mellisa Dagcreme lige, hvad du skal bruge. Blandt poweringredienserne finder du nemlig abrikos og gulerodsfrøolie, som er rige på betakarotin, der virker ekstremt cellestimulerende og stimulerende på hudens pigmenter, så din teint får en fin og frisk glød. Som bonus styrker betakarotin også din huds fasthed, da den øger hudens kollagenproduktion.

Vi kan alle opleve perioder med en ekstra følsom og irriteret hud, og genkender du problemet, kommer Mellisa dig her til undsætning med en beroligende ‘buket’ af morgenfrue og kamille. Begge blomster har anti-inflammatoriske egenskaber, og cremen går derfor ind og lindrer og reparerer en ru, tør og irriteret hud.

Profile for Magasinet SKØN

Skøn september 2019  

Skøn september 2019