Page 82

Glæd dig til

T I D T I L S PA Vi guider til skønne spaoplevelser i Danmark og Sverige og giver også gode råd og brugbare tips til dig, der gerne vil forkæle dig selv med den ultimative hjemmespa.

S.O.S. T I L R Ø D M E N SKØNs faste makeupartist, Nicci Welsh, kommer røde pletter og spættet hud til undsætning med gode tips og tricks.

Stort wellness-tema Tag en pause fra juleræset, og kom ned i gear med SKØNs december-nummer, hvor vi forkæler dig med masser af wellness. Husk, at magasinet lander i Matas en uge før i december – nemlig den 5. december!

SOME LIKE I T H OT ! Derfor er det så sundt for krop, sjæl – og hud – at smutte en tur i sauna.

B LØ DT O G L Æ K K E RT Pak dig ind i sæsonens fede dunjakker, ‘comfy’ cardiganer, blide farver og bløde materialer, der tager dig afslappet ind i 2020.

D U R D E TOX ?

Få historien om den ældste terapiform i verden, badning, og hvordan hele spakulturen har udviklet sig fra behandling af sygdomme til en luksus-getaway for kærestepar og andre velværecravende folk, der trænger til et break fra hverdagen.

82 SKØN

FOTO Shutterstock, Unsplash

D E T L I VG I V E N D E VA N D

Der er mange meninger om, hvorvidt udrensningskure er den gyldne vej til en sund og smuk krop. Læge Søs Wollesen giver forskellige bud på, hvad udrensning gør (eller ikke gør) for din krop.

Profile for Magasinet SKØN

Skøn november 2019  

Skøn november 2019