Page 78

Bobbet hår og bobler i glasset En af Europas mest festlige hårsaloner findes i London, for hos Duck & Dry kan du og dine veninder både få stylet håret til perfektion og nyde et glas bobler (eller to!) imens. TEKST Cathrine Park

Hvor er vi? Lige i smørhullet af Londons shoppingmekka omkring Oxford Street og Regent Street ligger byens efter sigende bedste ‘blow dry bar’, Duck & Dry. Faktisk finder du Duck & Dry hele fem steder i den travle hovedstad, men fælles for de cool og ret Instagramvenlige hårsaloner er, at det er stedet, du går hen, når frisuren skal sidde lige i skabet, og når du gerne vil have det hyggeligt og festligt, imens du bliver stylet.

Hvorfor er her så skønt? En hårsalon med egen Prosecco-bar siger alt. Hos Duck & Dry bliver alt meget sjovere, når der kommer bobler i glasset. Et glas koster fem pund, og er I flere, kan I købe en hel flaske for 30 pund. Salonen er derfor de optimale rammer for en venindetur og et perfekt sted at starte, hvis I skal ud og opleve Londons natteliv og gerne vil have lækre lokker til lejligheden.

FOTO PR

Det må du ikke gå glip af Hos Duck & Dry er der mange flotte frisurer på menuen. Hvis du aldrig har prøvet en professionel føntørring, hvor frisøren kan give dig et hår, som du ellers kun ser på den røde løber eller på modellerne i magasinerne, så må du ikke gå glip af deres glamourøse ‘Va va voom’-styling. Er du til et mere cool aftenlook, skal du helt klart gå efter ‘Beach locks’ eller ‘Cool & choppy’. En Duck & Dry-styling koster 35 pund. Se mere på duckanddry.com.

Profile for Magasinet SKØN

Skøn november 2019  

Skøn november 2019