Page 72

Advanced Digital ægløsningstest Identificerer typisk mindst 4 frugtbare dage1

I hver cyklus er der kun få dage, hvor en kvinde kan blive gravid, så det er meget vigtigt at dyrke sex på disse dage, hvis du forsøger at blive gravid. Clearblue Advanced Digital ægløsningstest er den første og ENESTE test, der typisk identificerer 4 eller flere frugtbare dage inden for hver cyklus. Den registrerer 2 centrale fertilitetshormoner med henblik på at identificere dine dage med høj OG maksimal fertilitet, så du kan planlægge fremtiden og have større chance for at blive gravid.

Identificerer typisk 4 eller flere frugtbare dage1

Ved at identificere flere fertile dage inden ægløsning sammenlignet med andre ægløsningstests har du større chance for at blive gravid og kan planlægge i forvejen, hvornår du skal bruge kvalitetstid sammen med din partner. Luteiniserende hormon

østrogen

Registrerer 2 centrale fertilitetshormoner

Det er den eneste ægløsningstest, der nøjagtigt registrerer ikke bare det luteiniserende hormon, men også østrogen, med henblik på at identificere dit bredere fertilitetsvindue.

NU I DIN MATAS BUTIK

Smart teknologi og klare, digitale resultater

I kraft af dens unikke algoritme tilpasser testen sig til din personlige hormonprofil, så der er mindre risiko for, at du misser dine fertile dage. Det klare, digitale display giver dig en Clearblue-smiley, når den identificerer dine bedste dage til at blive gravid, så du ved, at din krop er klar.

Eneste brand med en genanvendelig aflæsningsenhed

Hvis du har resterende ægløsningstestpinde efter registrering af din første LH-stigning, kan du bruge dem med samme holder til prøvepind med henblik på at identificere dine fertile dage i næste cyklus, hvis du ikke allerede er gravid.

1 I en undersøgelse med 87 kvinder i Storbritannien blev mindst 4 frugtbare dage identificeret i 80 % af cyklusserne vha. den reelle cykluslængde (2012). Læs altid indlægssedlen. Clearblue er et varemærke tilhørende SPD Swiss Precision Diagnostics GmbH. ©2019 SPD. Alle rettigheder forbeholdes. MSMAT-0103.1.DK

Profile for Magasinet SKØN

Skøn november 2019  

Skøn november 2019