Page 68

Alt det nye

SUNDHED ST Y R D I T U R M E D ST E M M E N

Fitbit har nu lanceret Versa 2 – et brugervenligt smart-watch med avancerede funktioner. Du kan for eksempel stille alarmer og tjekke vejrudsigten med din stemme takket være urets stemmestyring, du kan tjekke dine mails på uret, og så kan uret rumme over 300 sange fra Spotify. Versa 2 giver dig selvfølgelig også indblik i dit aktivitetsniveau og din puls og hjælper med at optimere din søvn. FITBIT, Versa 2, 1.599 kr. Fås i Power og i Elgiganten TOMMY SPORT Leggings, 900 kr.

10

TOMMY SPORT Sports-bh, 600 kr.

Forny garderoben

– det giver ny motivation!

NIKE LØBESKO Joyride Run Flyknit, 1.450 kr. Set på nike.com/dk

Tommy Sport er Tommy Hilfigers nyeste træningskollektion. I den finder du klassisk, cool og selvfølgelig funktionelt træningstøj. En del af tøjet er i de karakteristiske Hilfigerfarver: rød, hvid og blå. Andre farver er mere sarte og feminine. I kollektionen er der tænkt på tøj til alle træningsformer uanset dine præferencer. Kollektionen koster fra 300 til 1.500 kroner. Se mere på tommy.com.

timer

Så meget sidder kontoransatte ned om dagen, ifølge Statens Institut for Folkesundhed. Når vi ikke er fysisk aktive, risikerer vi bl.a. at få hjerte-kar-sygdomme og type 2-diabetes – og vi lever i snit 13 måneder kortere. Er du aktiv i mindst en halv time dagligt, og får du pulsen op mindst to gange om ugen, lever du op til Sundhedsstyrelsens anbefalinger.

Sundhedszoom

KILDE: Dansk Center for Mindfulness på Aarhus Universitet

68 SKØN

FOTO Shutterstock

Mindfulness-træning

Tidligere blev mindfulness-træning, som typisk dækker over både meditation og yoga, betragtet som alternativt i en negativ forstand. I dag er det ikke ualmindeligt, at læger ordinerer mindfulness-træning mod stress, angst og depression. Vil du gerne være en del af mindfulness-trenden og lære at være mere til stede i nuet (og blive bedre til at kontrollere dine tanker og følelser), kan du opbygge en meditationspraksis. Du kan hjælpe motivationen på vej ved at meditere i en gruppe og få professionel vejledning. I Aarhus og København kan du faktisk gå til mindfulness-træning en gang om ugen gratis. Læs mere på mindfullness.au.dk, hvor du også finder inspiration til at meditere hjemme eller kurser, der har videnskabens ord for, at det virker.

Profile for Magasinet SKØN

Skøn november 2019  

Skøn november 2019