Page 50

Alt det nye

LIVSSTIL Ørestikker, Danner x Spirit Icons, 495 kr.

Halskæde, Danner x Spirit Icons, 795 kr.

Armbånd, Danner x Spirit Icons, 595 kr.

SMYKKER, DER STØTTER Det danske smykkebrand Spirit Icons lancerer nu smykkekollektionen SHE til fordel for Danner, der hjælper voldsramte kvinder. Smykkekollektionen består af en halskæde, et armbånd og et par ørestikker med det smukke kvindetegn og en lille diamant som symbol på kvindelig styrke. Smykkerne koster fra 495 kroner til 895 kroner, og 10 procent af prisen for hvert solgt smykke går til Danner. Se mere på spiriticons.dk.

Som en del af arbejdet med kollektionen har Viktor&Rolf designet et brilleetui med pudseklud, der imiterer formen på den ikoniske Flowerbomb-flakon.

I samarbejde med Louis Nielsen skubber designgiganten Viktor&Rolf til grænserne inden for brilletrends. Den nye og distinkte brillekollektion består af 16 brillestel og tre solbriller, som alle leger med det feminine og maskuline, genopfinder formerne og byder på uventet elegance, konceptuel glamour og provokativ couture. Alle brillestel koster 1.895 kroner, og nærmeste forhandler oplyses på telefon 96325000.

I HÆLENE PÅ P I LO U

I et år har journalist Kristoffer Zøllner fulgt i hælene på skuespilleren Pilou Asbæk, og ‘Alting sker på en gang’ er en bog om at skulle holde styr på succeser, nedture, familie, arbejde og kærlighed. Det er en rejse ind i verden, der er lige så glamourøs, som den kan være ensom – og er en fortælling om at være en mand på 37 år, der gerne vil det hele. ‘Alting sker på en gang’ af Kristoffer Zøllner og Pilou Asbæk, 270 kr. Gyldendal.

E N P I G ES K A M P F O R R E T FÆ R D I G H E D

Det sker ofte, at der er en ny sag i medierne, hvor digitale krænkelser har taget sig endnu et offer, men hvordan føles det at sidde på den anden side? Forestillingen ‘Klædt af’ tager inspiration fra den store Umbrella-sag fra 2015, hvor flere tusinde unge blev sigtet, efter de havde videresendt en krænkende video. Særligt for forestillingen er dog, at vi ikke kender pigen på scenen, hverken hvad hun er blevet udsat for, eller hvordan hun håndterer det. Men som handlingen skrider frem, bliver idéen om, hvem der egentlig bliver klædt af, når nøgenbilleder deles, udfordret. Oplev ‘Klædt af’ på Aveny-T i København fra 22. november. Billetter kan købes på teaterbilletter.dk. 50 SKØN

TEKST Redaktionen FOTO PR

PSSST!

Viktor&Rolf går brillevejen

Profile for Magasinet SKØN

Skøn november 2019  

Skøn november 2019