Page 49

Alt det nye

N O R D I S K LYS I LAMPEN

HBO NORDIC

LIVSSTIL Menus interiør emmer af den moderne nordiske stil, som pryder mange danske hjem. Denne gang, i samarbejde med den industrielle designer Tim Rundle, har Menu skabt en enkel og stilfuld bordlampe, TR Bulb, i smukke materialer som grå marmor, børstet messing og opalglas, der er designet til at passe ind i hvilket som helst rum. Se mere på menu.as.

Et modeikons mageløse historie

Endelig er den ikoniske amerikanske modeskaber, Ralph Lauren, blevet overtalt til at få lavet en selvbiografisk dokumentar. Og det er heldigt for modefans og kulturinteresserede verden over, for 80-årige Ralph Lauren, som netop har fejret 50-årsjubilæum, har altså noget af en historie, som bli-ver virkelig godt fortalt i ‘Very Ralph’. Dokumentaren skildrer, hvordan drengen fra Bronx, imod alle odds, voksede op og valgte at forfølge sin drøm om at blive modedesigner – og hvordan han gjorde det på helt egen hånd. Ud over hovedpersonen selv møder vi også mange af Ralph Laurens kolleger fra branchen og berømtheder, der har været en del af stjernedesignerens liv, såsom Anna Wintour, Karl Lagerfeld og Hillary Clinton. ‘Very Ralph’ kan streames på HBO Nordic fra 13. november.

HBO NORDIC

Bordlampe TR Bulb, Menu, 1.995 kr.

TEKST Redaktionen FOTO PR

Å H , S U SA N HIMMELBLÅ …

Savner du at høre Kim Larsens sange live, byder foråret på et kærkomment gensyn. Musicalsuccesen ‘Midt om Natten’ bliver nemlig genopsat og drager på turné landet rundt i foråret 2020. Glæd dig til en hitparade med de største numre fra Gasolin og Kim Larsen og en musical, hvor handlingen nu lægger sig endnu tættere op ad den originale filmperle fra 1984. ‘Midt om Natten’ har danmarkspremiere 5. februar 2020 i Musikhuset i Esbjerg og kan herefter opleves i flere danske byer som Aalborg, Aarhus, Odense og København. For billetter og mere info tjek billetlugen.dk.

TRÆD IND I BØGERNES UNIVERS

Elsker du at begrave dig i en god bog, må du ikke gå glip af Bogforum, som i år løber af stablen 15.-17. november i Bella Center Copenhagen. Her kan bogelskere i alle aldre møde deres yndlingsforfattere, høre spændende debatter og se, hvem der vinder Debutantprisen og bliver årets bedste skønlitterære debutant. Blandt udstillerne finder du både store og små forlag, hvor du kan snuse til den nyeste litteratur og måske finde en bog, du skal have med hjem i tasken. Se hele programmet, og køb din billet på bogforum.dk.

Profile for Magasinet SKØN

Skøn november 2019  

Skøn november 2019