Page 4

Leder

Jeg fester da med Bee Gees

UDGIVER OTW A/S Havneholmen 33 1561 København V Tlf. +45 33 13 73 83 red@skonmagazine.dk skonmagazine.dk

V

REDAKTIONEN Ansvarshavende chefredaktør Pernille Kleding pernille.kleding@otw.dk Mode- og skønhedsredaktør Cathrine Park cathrine.park@otw.dk Artdirector Heidi Andreasen heidi.andreasen@aller.com Skribenter Charlotte Torpegaard, Nicci Welsh, Lone Elmehøj Jensen, Majbrit Olsen, Stine Troense, Gitte Høj, Trine Brøndsted, Anne Rosa Thuelund, Cathrine Eriksen og Sofie Josefine Dydensborg

mig den perfekte cocktailkjole, have lagt en smuk og ikke mindst holdbar neglelak, og så vil jeg gerne investere i nogle nye smykker, så jeg kan funkle som en discokugle. For skal der være fest, så lad der være fest, ikk’? Har du også brug for lidt hjælp og ny inspiration til at blive festklar i år, så er det heldigt, at du lige nu sidder med SKØNs cocktailparty-tema i hænderne. Og trænger festhumøret stadigvæk til et boost bagefter, kender du jo nu til en glimrende playliste på Spotify. Selv tak. Rigtig god læselyst ... og fest!

Kærlig hilsen Cathrine Mode- og skønhedsredaktør

Små glimt fra måneden, der gik Skal festneglene være røde, guld eller dybblå i år? Vi har testet sæsonens neglelakker, og på side 30 kan du se og læse, hvordan det gik.

Beauty pynter – også her på redaktionen – og vil du snuse mere til disse duftnyheder, skal du bare bladre om på side 9, 10 og 13.

Der var en god blanding af dyb koncentration og sjov og ballade på settet, da dygtige Henrik Steen tryllede med hår, makeup (og cocktails!) til den her måneds fotoskydning. Du kan se resultatet på forsiden og i serien på side 52.

4 SKØN

Studentermedhjælper Nanna Skousbøll nanna.skousboll@otw.dk Korrektur a1kommunikation ANNONCESALG DG Media Produktchef Birgitte Vindeløv birgitte.v@dgmedia.dk Tlf. 72 34 12 24 Sælgere Bente Hein Andersen og Gitte Kastrup PRODUKTION Tryk Aller Tryk A/S Oplag: 80.000 Læsertal: 184.000 Index Danmark/Gallup 1. halvår 2019 Distribution: 291 Matas-butikker SKØN tager forbehold for trykfejl. Artikler i SKØN må citeres, når det sker med tydelig angivelse af SKØN som kilde samt angivelse af måned og år på det nummer af SKØN, der citeres fra. Tillige skal citat-reglerne overholdes.

OTW er Nordens førende contentbureau med fem kontorer og mere end 200 dedikerede medarbejdere. I OTW skaber vi fortællinger, der skaber forandring. Med engagerende og effektivt indhold løfter vi vores kunder ud af støjen og tættere på deres mål og modtagere. OTW er partner på flere af landets gratismagasiner: LIME i Netto, SKØN i Matas og Kulør i SPAR, som tilsammen når ud til over 520.000 læsere. Læs mere på OTW.dk

FOTO Nellie Møberg, Martin Tanggaard

i er nu gået ind i årets mest festlige periode, og jeg ved ikke med dig, men jeg har altså brug for lidt hjælp til at komme i feststemning. I skrivende stund hører jeg Spotifys “Throwback Party”playliste, og det er slet ikke så dumt. Jive Talkin’ med Bee Gees gør det i hvert fald svært for mig at sidde stille på kontorstolen, og “Groove Is in the Heart” med Deee-Lite tager mig tilbage til de tossede 90’ere – og en tid, hvor jeg festede noget mere, end jeg gør i dag. Jeg er jo blevet et par årtier ældre, og det har en helt naturlig indflydelse på min årlige festkvote, men ellers har tingene ikke forandret sig synderligt, når der endelig er party på programmet: Musikken (den rigtige af slagsen!) er afgørende for, at jeg kommer i det rigtige festhumør og ud på et dansegulv. Desuden tåler jeg alkohol lige så dårligt, som jeg altid har gjort, hvilket meget tidligt lærte mig at drikke med måde og holde mig fra modbydelige shots, medmindre jeg ville spendere aftenen gået ud som et lys under et bord. Nej, så vil jeg meget hellere danse på det! At der ovenikøbet kun er sundhedsmæssige fordele ved at danse og ved at drikke med måde i øvrigt (som du kan læse meget mere om i det her nummer), giver mig bare endnu mere lyst til at rejse mig op lige nu og give den gas på redaktionen. Men det må vi have til gode, for jeg må vist hellere blive færdig med den her leder, så jeg kan komme i gang med “festforberedelserne”. Jeg skal have fundet

Profile for Magasinet SKØN

Skøn november 2019  

Skøn november 2019