Page 34

Matas skønhedsklinik

6 4

Indhent din Zzzøvn

I den her festlige tid kommer du måske i søvnunderskud. Det kan din krop sagtens klare, så længe der ikke går for mange dage i streg, uden at du får en god og lang nok søvn. Sørg desuden for at få slappet krop og sind godt af, hvis du har været ude at slå til søren, for så kan du fysisk og mentalt bedre finde tilbage til en sund og naturlig rytme. Hudens træthedstegn, poserne under øjnene og den mere rødmende hud kan du heldigvis sagtens minimere dagen derpå med lidt hjælp fra en fugtgivende øjencreme og en kølende TIP! og beroligende ansigtsVil du sikre dig en bedre maske. Makeup kan søvn eller hjælpe eftermidogså gøre underværker, dagsluren godt på vej, kan hvis du igen har planer en sovemaske og ørepropog gerne vil snyde dig per give dig mørke og ro. friskere at se på.

Frisk huden op med fugt

Hvor din hud sikkert strålede til festen, er det højst sandsynligt et helt andet billede, der møder dig i spejlet næste dag. Din hud tørster nemlig efter fugt og kan være hævet, så ud over at få fugt indefra via vand i lange baner skal du også have fugt udefra med en god fugtighedscreme. Er du noget blegnæbet dagen derpå, kan du oplagt bruge en fugtighedscreme med en lille smule selvbruner, så du både får fugtgivende ingredienser og en sund glød tilbage i kinderne.

MATAS Sommerglød Ansigtscreme Lys/Medium, 50 ml, 60 kr. Fås på matas.dk

Nyhed!

5

Rust dig med antioxidanter

Har festen været af den tilrøgede slags, har du muligvis fået dig nogle super hyggelige snakke, men du er desværre også blevet udsat for en god portion frie radikaler fra tobaksrøgen. Frie radikaler skaber oxidering i kroppen, og når MATAS NATUR Aloe Vera & E-vitamin kroppen så at sige ‘ruster’, bliver 24H Ansigtscreme, 50 ml, 100 kr. ældningsprocesserne speedet Fås på matas.dk op, og du kan hurtigere sige hej til rynker, pigmentpletter og gusten hud. Vil du ikke stå model til det, er det bare om at ruste dig med frie radikalers fjende nummer et: antioxidanter! Dem finder du i adskillige hudplejeprodukter, men de er også rigtig gode at få via kosten. Frugt og grønt i farverige nuancer er de bedste kilder til antioxidanter, så en smoothie og en frisk salat er klart at anbefale frem for cola og junkfood dagen derpå.

TIP! Har du en dunst af tobak hængende i dine lange lokker, og har du overskuddet, når du kommer hjem, så hop en tur under bruseren, og vask håret. Det giver dig en meget bedre søvn bagefter.

MATAS Frisk Op Maske, 1 stk., 30 kr. Fås på matas.dk

7

PLAISIR 3-in-1 eye cream, 15 ml, 160 kr. Fås på matas.dk

NILENS JORD Liquid Concealer ‘437 Coco’, 155 kr. Fås på matas.dk

Lær at ‘multi-maske’

Hvis lidt for mange julefrokoster og fester har efterladt din hud med flere urenheder, end du plejer at have, og med en mere træt og trist hudtone, kan du passende bruge en eftermiddag på langs på sofaen med at multi-maske. Giv huden en hjælpende hånd efter behov med flere ansigtsmasker på én gang: Læg for eksempel en rensende lermaske i T-zonen og en maske, der booster gløden i resten af ansigtet. Er du en smule tømmermandsramt, kan du jo lige så godt udnytte tiden med at gøre noget godt for dig selv og din hud.

MY MOMENTS Feeling Beautiful Face Scrub Mask, 75 ml, 130 kr. Fås på matas.dk

NILENS JORD Cleansing Mask, 30 ml, 145 kr. Fås på matas.dk

34 SKØN

VIDSTE DU, AT ... alkohol og spiritus kan skabe hormonel ubalance og aktivere kirtlerne til at producere mere talg og forårsage tilstoppede porer?

Profile for Magasinet SKØN

Skøn november 2019  

Skøn november 2019