Page 33

Matas skønhedsklinik

AfterpartyBEAUTY 7 tips og tricks til dagen derpå

Har du festet hele aftenen og natten med, kan du ikke undgå, at det sætter sine spor på din hud og krop. Heldigvis er der nogle gode vaner og brugbare råd, du kan følge for nemt at føle dig frisk og veloplagt dagen derpå. TEKST Cathrine Park

1

2

Rens festen af!

PLAISIR Anti Wrinkle Night Cream, 50 ml, 140 kr. Fås på matas.dk

3

TIP!

FOTO Shutterstock

Klæd huden på til natten

Efter din hud er blevet rengjort, er du næsten klar til at se dyner. Du skal bare lige drikke et stort glas vand og bruge 15 sekunder på at påføre et gavmildt lag natcreme eller plejende natmaske. Din hud har nemlig ekstra meget brug for pleje og fugt, hvis du har indtaget rigelige mængder af alkohol, salte snacks og sukkersøde drikke, som alt sammen har en dehydrerende virkning på din hud og krop.

Den eneste ting, du sikkert har lyst til, når du kommer hjem efter en festlig aften (og nat!), er at smide skoene og hoppe direkte på hovedet i seng. Men uanset din promille og dit trætheds-niveau bør du alligevel stavre ud på badeværelset og fjerne alle rester fra festen, såsom makeup, sved, MATAS snavs og eventuel røg, som absolut Micellar Water uden parfume til tør hud, ingen gavn gør for din hud, mens du 500 ml, 70 kr. sover. Det er her, at hurtige og efFås på matas.dk fektive rensemetoder er som sendt fra himlen, så investér gerne i en micellevand eller renseservietter, hvis du er typen, som ikke orker det helt store renseritual ud på de sene nattetimer.

Påfør micellevand på en vatrondel, og tør festen af ansigtet. Gentag, indtil din vatrondel ikke længere viser tegn på makeuprester og snavs. Medmindre du er gået all in på festmakeuppen, skal du regne med at bruge cirka 2-3 vatrondeller.

AURELIA Overnight Recovery Mask, 50 g, 550 kr. Fås på matas.dk

Få nu rigeligt at drikke

Når du har festet igennem, er det vigtigt, at du atter får din væskebalance i orden. En festdiæt med alkohol og for meget sukker og salt efterlader dig dehydreret og din hud mere mat og livløs, så i dagene derpå må du sørge for at få tanket ekstra op med vand, grøn te og urtete. En god hydrering er altid udgangspunktet for en flottere og friskere hud. SKØN 33

Profile for Magasinet SKØN

Skøn november 2019  

Skøn november 2019