Page 30

Skøn tester

G O DT L A K K E T T I L Vi har testet fem af sæsonens nye neglelakker og ser, hvor nemme de er at lægge, og hvor godt de egentlig holder til hverdag og fest. TEKST Redaktionen

DEN BUDGETVENLIGE Testet af Cathrine, skønhedsredaktør Hvilken neglelak testede du? Jeg har testet Depends minilak fra O2-serien i den tomatrøde efterårsfarve ‘600’. O2-formlen, der blev lanceret for et par år siden, er ‘5-free’ og lover, at 30 procent mere ilt kan trænge igennem til neglene i forhold til andre almindelige neglelakker, hvilket skulle have en positiv effekt på dine negles kvalitet. Hvordan er den at lægge? Lakken er ekstremt nem at lægge takket være den flade, brede pensel, som alle neglelakker efterhånden har – heldigvis. Formlen er ganske dækkende efter to lag. Jeg lægger ikke underlak, men for sjovs skyld lægger jeg overlak på den ene hånd for at se, om jeg oplever en forskel. Hvad synes du om resultatet? Jeg er vild med den røde farve, som har lige præcis den klarhed og friskhed, jeg foretrækker, når jeg kaster mig ud i en rød lak. Den har en meget flot, glansfuld overflade – også uden overlak. Faktisk er det interessant at se, at man slet ikke kan se forskel på farven og glansfuldheden med og uden overlak. Derfor behøver Depend O2 Nail Polish jeg også kun at vise den ene hånd her. ‘600’, 30 kr. Fås på matas.dk.

Hvordan holder lakken? Jeg tager lakken på et par timer, inden jeg skal til fest, og selv om jeg ikke endte med at danse på bordene, er der allerede ‘ridser i lakken’ dagen derpå. Den begynder at krakelere en lille smule på et par af neglene, og på tredjedagen er jeg nødt til at tage lakken af, hvis jeg vil være min manicure bekendt. Igen gør overlakken ingen forskel, og det er tankevækkende. Men umiddelbart tænker jeg, at en underlak ville forlænge lakkens levetid, så det må jeg prøve næste gang. Ergo er holdbarheden ikke umiddelbart noget at råbe hurra for, men det er prisen på de 30 kroner til gengæld. Du får så også kun en lak i ministørrelse, men det passer mig glimrende, for så er der plads i budgettet (og i skuffen) til lakker i alle regnbuens farver.

Essie ‘Caught on Tape 665’, 100 kr. Fås på matas.dk.

DEN MED GLIMMER Testet af Cathrine, journalistpraktikant Hvilken neglelak testede du? Jeg har testet den festlige guldglimmerlak ‘Caught on Tape 665’ fra Essies nye vinterkollektion, der er inspireret af glansfuld julegaveindpakning. Hvordan er den at lægge? Penslen er både bred og blød, og neglelakken er nem at lægge pænt på neglen. Den dækker allerede efter første strøg, men jeg lægger alligevel to. Strukturen i det lysreflekterende glimmer gør det nemt at lægge et ensartet og flot strøg på neglen, uden jeg behøver at gøre mig særligt umage. Oveni er tørretiden kort, og du kan altså få festlige negle i allersidste øjeblik. Hvad synes du om resultatet? Jeg er meget glad for resultatet, og den iøjnefaldende, glansfulde farve er perfekt til julens fester. Glimmeret fanger og reflekterer lyset, så dine negle aldrig vil gå ubemærket hen. Farven er meget som den, man ser i flasken, men det overrasker mig, at strukturen i glimmerstykkerne er så tydelig både at se og mærke på neglen. Hvordan holder lakken? På tredjedagen begynder neglelakken at skalle af i kanterne, og dagen efter er den for afskallet til at have på. Det er dog en god holdbarhed, hvis man tager i betragtning, at jeg både har pakket og løftet flyttekasser med lakken på neglene.

30 SKØN

Profile for Magasinet SKØN

Skøn november 2019  

Skøn november 2019