Page 17

Annonce

FIND DUFTEN, D E R M ATC H E R D I G Da din duft er med til at afspejle din personlighed, er det vigtigt at vælge den med omhu. Her kan du snuse til Sisleys skønne duftunivers, som helt sikkert har en unik parfume, der taler til netop dig.

VIDSTE DU, AT ... alle Sisleys dufte har sin egen personlige historie og er udvundet af de bedste naturlige ekstrakter?

TIL FESTENS MIDTPUNKT Du er sprudlende, livfuld og udadvendt og elsker at møde nye mennesker, men når du træder ind i et lokale, skal din duft være en helt naturlig del af dig og må aldrig tage overhånd. Genkender du beskrivelsen, vil du blive glad for Eau de Sisley 2, for det er en moderne grøn duft, der spreder glæde takket være sine friske og delikate noter af åkande, iris, jasmin og sandeltræ.

TIL ROMANTIKEREN Du er vild med blide og feminine blomsterdufte, og banker dit hjerte særligt for roser, er Izia dit duftmatch. Parfumen er faktisk bygget op omkring en særlig rose, der kun blomstrer en gang om året. Derudover har den en helt speciel citrusfriskhed over sig ved første snif og en varm bund af trænoter og musk, når parfumen får lov at udvikle sig på huden.

Sisley Eau De Sisley 2 EdT, 50 ml, 650 kr. Fås på matas.dk

TIL NATURELSKEREN Du er jordbunden og helt i dit es, når du har vind i håret og kan indsnuse alle skovens dufte. Derfor er Eau de Campagne din rette duftgarderobe, for duften, som faktisk er en unisex-klassiker fra 1976, er en sand feel-good-duft, som inviterer til afslapning af krop og sjæl med sine noter af tomatblade, egetræsmos, liljekonvaller og blommer.

Sisley Izia EdP, 50 ml, 940 kr. Fås på matas.dk

PSSST! Oplev endnu flere dejlige dufte fra Sisley på matas.dk og i din Matas.

Sisley Eau De Campagne EdT, 50 ml, 650 kr. Fås på matas.dk

TIL DEN ‘RAFFI’

TIL DEN EVENTYRLYSTNE

Du er kvindelig til fingerspidserne og sætter pris på komplekse og elegante duftkompositioner. Her vil Eau du Soir klæde dig smukt, for det er en raffineret og sensuel eau de parfum med noter af solmoden grape, ylang ylang, rav og patchouli-blomster. Bemærk i øvrigt flakonens kunstneriske udtryk med en stopper belagt med 18 karat mat guld designet af den polske skulptør Bronislaw Krzysztof.

Du sidder sjældent stille og er en ægte drømmer med masser af rejseplaner. Husker du at tage parfume på, gør det ikke noget, at den indhyller dig i noter, som tager dig med til et fjernt, mystisk land fyldt med farverige fugle, lækre frugter og eksotiske blomster. Sådan en duft er Eau Tropicale – en frisk og tropisk blomsterduft med noter af blandt andet ingefær, bergamotte, hibiscus, patchouli og cedertræ.

Sisley Eau Du Soir EdP, 100 ml, 1.739 kr. Fås på matas.dk

Sisley Eau Tropicale EdT, 50 ml, 650 kr. Fås på matas.dk

SKØN 17

Profile for Magasinet SKØN

Skøn november 2019  

Skøn november 2019