Page 15

Beautyboks

Mere om Mille

Siden hun var bare tre år, har Mille Funk (28) været en del af dansens univers, som har budt på mange turneringer og en plads i ‘Vild med dans’ siden 2014. Mille er vokset op på Østerbro og uddannet retoriker ved Københavns Universitet. Privat danner hun par med skuespilleren Mathias Käki.

kommet i gang. Og så har jeg også fået tegnet mine øjenbryn op med permanent makeup, fordi det er ret svært at se mine øjenbryn ellers, da jeg har så lyse hår.

Hvordan stresser du bedst af? Når jeg kan være fuldstændig mig selv sammen med min familie, venner og kæreste. Der behøver jeg ikke at være på eller give meget af mig selv, men kan blot slappe af. Selv om jeg elsker at blive ‘dullet’ op, så er det skønt at komme hjem på sofaen med håret i en knold og ingen makeup.

Hvad holder du mest/mindst af ved dit udseende?

Hvad er dit bedste beautytip? Jeg synes, at man ser mere frisk ud, hvis man bruger en lys eyeliner på den våde kant i stedet for den traditionelle sorte. Og så gør det også, at mine øjne ser lidt større ud.

Er der en kvinde, du finder særlig skøn?

Jeg har jo danset hele mit liv, så jeg har et godt forhold til min krop og er generelt glad for mit udseende. Er der dog én ting, jeg skal påpege, må det være min næse. Den er lidt speciel, og det er lidt af et had-kærligheds-forhold. Nogle gange synes jeg, at den er irriterende, og andre gange kan jeg godt se det skønne i, at den er lille og speciel.

Hvad er dine guilty pleasures? Stiller du en slikpose foran mig, kan du være helt sikker på, at jeg ikke kan holde mig tilbage.

Hvis jeg kun må vælge en, så skal det være Jessica Alba. Hun kan altså noget helt særligt med sit lange hår, dådyrøjne og store læber.

Går du op i sundhed og helse?

Jeg veksler mellem to dufte: Lancômes skønne blomsterduft La Vie Est Belle Florale og Christophers parfume Aquarius. Jeg fik den i gave af Rasmus Jarlov, da vi dansede sammen, fordi han vidste, at jeg synes, at Christopher er ret sød. Men duften er altså virkelig god! Desværre fås den ikke længere, så jeg sparer på den.

Jeg er overhovedet ikke fanatisk, for jeg er jo lidt en slikmund. Så jeg tænker, at det nok skal gå, hvis der ryger lidt ekstra søde sager indenbords, fordi jeg træner så meget. Det er dog sjældent, at jeg får fed mad. Når der ikke er ‘Vild med dans’, træner jeg gerne på hold i fitness, som typisk har en dansevinkel. Og så må det gerne være de svære hold, hvor det kræver lidt ekstra fokus at kunne følge med, så jeg glemmer at holde øje med tiden.

Hvordan forkæler du sig selv i skønhedens navn?

Hvornår føler du dig allerskønnest?

Er der noget, jeg ikke kan undvære, så er det altså at få lavet negle, for det er SÅ svært at stoppe med, når man først er

Den er godt nok svær. Jeg føler mig jo hele tiden skøn, men sommeren kan altså noget, som de andre årstider ikke kan.

Hvad dufter du af for tiden?

SKØN 15

Profile for Magasinet SKØN

Skøn november 2019  

Skøn november 2019