Page 14

“Jeg elsker glitter” Selv om den professionelle danser Mille Funk får lov til at dyrke sin kærlighed til glitter og glam i ‘Vild med dans’, elsker hun også rolige søndage på sofaen, hvor hun kan være naturlig og helt sig selv. TEKST NANNA SKOUSBØLL FOTO JEPPE MICHAEL JENSEN

Hvordan plejer du din hud? Jeg renser min hud morgen og aften med Tromborgs Cleansing Foam. Om aftenen, når jeg har fjernet min makeup med Niveas milde makeupfjerner, følger jeg op med min 24 Hour Cream fra Elisabeth Gierus.

Hvordan beskytter du din hud? Jeg tror, det vigtigste, du kan gøre for din hud, er at give den tid til at ånde. Derfor husker jeg altid at rense min makeup af, inden jeg går i seng.

Gør du noget særligt for dit hår og din hud under ‘Vild med dans’? Inden programmet kan jeg godt finde på at få en spraytan. Så jeg forbereder huden ved at bruge en olie i badet, da jeg ikke er så glad for at smøre creme på efter badet.

Hvad er dit bedste trick til en makeup, der skal kunne holde til mange timer på et dansegulv? Jeg har ikke et særligt trick, men der er virkelig forskel på

kvaliteten af de produkter, man bruger. Dengang jeg dansede mange turneringer, kæmpede jeg meget med at få min øjenskygge til at holde, men løsningen på det har vist sig at være øjenskyggerne fra Mac, som jeg er blevet storbruger af.

Hvordan foretrækker du din makeup? Jeg elsker glitter og shimmer, så det bærer min makeup også præg af. Jeg har dog ikke en vild glitterøjenskygge på i hverdagen, men der må gerne være fokus på mine øjne. Derfor bruger jeg i hverdagen eksempelvis Tromborgs Blush i farven ‘Vintage’ som øjenskygge, en god sort eyeliner langs den øverste vippekant og en smule mascara. Mine øjenbryn tegner jeg op med en brynblyant fra & Other Stories, og jeg bruger pudder til at give lidt dækning. Vil jeg have lidt mere shimmer, bruger jeg Nuxes multiolie med glitter, hvor jeg lige har lyst.

Hvad er dit bedste beautykøb? Jeg kan ikke leve uden Mac Studio Fix Powder. Den er simpelthen så god!

5 AF MILLES YNDLINGSPRODUKTER

TROMBORG Cleansing Foam, 75 ml, 150 kr. Fås på matas.dk

MAC STUDIO Fix Powder + Foundation, 270 kr. Fås på matas.dk

LANCÔME La Vie Est Belle Forale EdT, 50 ml, 580 kr. Fås på matas.dk

NUXE Huile Prodigieuse Gold Dry Oil, 100 ml, 410 kr. Fås på matas.dk

14 SKØN

NIVEA Gentle Eye Make-up Remover, 125 ml, 35 kr. Fås på matas.dk

Profile for Magasinet SKØN

Skøn november 2019  

Skøn november 2019