Page 13

Alt det nye

BEAUTY VV, fås i 20 nuancer, her vist i ‘Metallic Jean’, 325 kr.

En dronning værdig En chypre-duft med noter af rav, vanilje og blomster er Elie Saabs bud på en majestætisk duft. Den er i hvert fald ultrafeminin og giver et silkeblødt og blidt indtryk, der snildt og elegant kan tage dig fra en hverdag på kontoret til bal på slottet – skulle du være så heldig!

ELIE SAAB Le Parfum Royal EdP, 50 ml, 665 kr.

DEN RENE LU KS U S

Når man er et innovativt highend-brand som Sisley, bliver der ikke sparet på noget. De nye øjenskygger er da også den rene luksus, for de er pakket med pigmenter, plejende plantebaserede ingredienser og har en fløjlsagtig tekstur, som gør, at den strålende farve bliver ekstremt holdbar, og de små folder på øjenlåget bliver synligt udglattet.

VIND! I samarbejde med Elizabeth Arden udlodder vi Vitamin C Ceramide Capsules, 30 kapsler, til tre heldige vindere. Hold øje med konkurrencen på SKØNs Facebook i november.

TEKST Cathrine Park

ELIZABETH ARDEN Vitamin C Ceramide Capsules Radiance Renewal Serum, 30 kapsler, 420 kr. 60 kapsler, 795 kr. Fås på matas.dk

VIDSTE DU, AT ... dit hår, ingen indbygget beskyttelse har mod forurening? Og med et forholdsvist stort overfladeareal er håret ret sårbart, da det fungerer som en effektiv partikel- og støvopsamler?

178

SACHAJUAN AntiPollution Shampoo, 250 ml, 190 kr.

Så mange gange mere potent er det C-vitamin, du finder i Elizabeth Ardens nye ceramidekapsler i forhold til almindeligt C-vitamin. Årsagen er, at Ardens C-vitamin er fedtopløseligt og ikke vandopløseligt, og derfor er C-vitaminet mere stabilt og kan lettere optages af huden. Resultatet er en kapsel med tørolieserum, som ensarter huden effektivt, styrker hudens fugtbarriere og forlænger hudens ungdommelige glød. SKØN 13

SACHAJUAN AntiPollution Conditioner, 250 ml, 200 kr.

BESKY T HÅRET M O D BY E N S O S

Forurening er også dårligt nyt for dit hår, da partikler, støv og skidt beskadiger hårstrået, efterlader dit hår mat og livløst og får hovedbunden til at overproducere mere talg i selvforsvar. Derfor har Sachajuan lavet en ny Anti-Pollution-serie, der fungerer som et beskyttende skjold, samtidig med at håret bliver rent, friskt og glansfuldt.

Profile for Magasinet SKØN

Skøn november 2019  

Skøn november 2019