Page 10

Alt det nye

BEAUTY CAROLINA HERRERA Good Girl Glorious Gold EdP, 80 ml, 940 kr.

Glitrende særudgave Man kan sige meget om Carolina Herreras Good Girl-duft, men det er i hvert fald en flakon, der vil frem i verden! Det gælder i særdeleshed vinterens glamourøse samlerudgave i glitrende guld, som på alle måder passer til en rigtig diva. Stiletten gemmer da også på den efterhånden ret så velkendte duft med noter af jasmin, tuberose, tonkabønne, kakao og kaffe, der egner sig storartet til en festlig aften.

PERFEKTE B RY N T I L A L L E ! Med Elizabeth Ardens 3-i-1-øjenbrynsblyant får du virkelig nemt ved at definere, farve og forme dine bryn. Du skal blot tegne korte, hårlignende streger med blyanten, udfylde bare pletter med pudderapplikatoren og tone farven ud med spolebørsten.

ELIZABETH ARDEN Beautiful Color Brow Perfector, fås i flere nuancer, her vist i ‘Ash Brown’, 200 kr.

VIND! ZARKOPERFUME Pink Molécule 090-09 Body Lotion, 250 ml, 400 kr.

AURELIA Citrus Botanical Cream Deodorant, 50 g, 195 kr.

I samarbejde med Aurelia udlodder vi Citrus Botanical Cream Deodorant til tre heldige vindere. Hold øje med konkurrencen på SKØNs Facebook i november.

Zarko forkæler din krop

Danske Zarko Pavlov udvider sit dejlige duftunivers med en rig og nærende bodylotion beriget med lindrende og beroligende aloe vera og E-vitamin. Det bedste af det hele er dog, at cremen efterlader en delikat duft på din hud, og er du fan af Zarkoperfume, vil du genkende noterne fra bestselleren Pink Molécule.

TIP! Påfør mængden af en fingerspidsstørrelse, og massér blidt ind i hele dit underarmsområde. 10 SKØN

I 2018 vandt Aurelias deodorant prisen for årets luksuskropspleje ved Danish Beauty Awards, så mon ikke også at den nye citrusvariant bliver en vinder? Den lækre creme til pudder-konsistens er den samme, og igen får du masser af naturlige og hudvenlige ingredienser, der hæmmer bakterier og giver langvarig friskhed.

TEKST Cathrine Park

N AT U R L I G H E D V I N D E R A LT I D

Profile for Magasinet SKØN

Skøn november 2019  

Skøn november 2019