Page 75

JEG ER VILD MED

Havet giver mig ro Vegansk stil hele vejen Det er ikke tøj, jeg køber mest af, men det betyder alligevel meget for mig at have tøj på, som jeg føler mig pæn og godt tilpas i. Jeg klæder mig ret sommerligt med bare ben fra april til oktober og foretrækker bluser uden ærmer. Jeg køber ikke tekstiler, der er lavet af dyr, såsom uld, læder og silke, men heldigvis er det virkelig nemt at finde alternativer, så det er slet ikke en udfordring.

En af mine yndlingsaktiviteter er at cykle hen til stranden enten for at tage en dukkert eller bare sidde og kigge ud over vandet. Havet har altid fascineret mig på en eller anden måde. Det er som regel Hellerup Strand eller Svanemøllen Strand, jeg tager til, da jeg bor 2,5 kilometer fra begge steder.

V I L D M E D LY D B Ø G E R

Jeg har altid elsket at læse bøger, men efter jeg er blevet mor, har jeg ikke særlig meget tid til det. Det har heldigvis ændret sig, efter at jeg har opdaget lydbøger. På den måde kan jeg få lavet en masse, samtidig med at jeg hører en god bog. Jeg glemmer næsten, hvad jeg laver, og tager mig selv i at rydde ekstra op bare for at kunne lytte til lydbog lidt længere.

MIT FORBILLEDE

Jeg synes, at det er meget beundringsværdigt, når folk bruger deres berømmelse til at fremme et godt budskab, som for eksempel Beyoncé, der har lavet sin egen challenge, hvor hun opfordrer folk til at spise vegansk i 22 dage. Jeg prøver at skabe mere omtale om dyrerettigheder, og sidste år var vi 5.000 mennesker, der marcherede gennem Londons gader. Det var en fantastisk oplevelse og dejligt, at så mange andre også synes, det er et vigtigt budskab.

Gør min hverdag nemmere Jeg er vild med mit køkkenudstyr, fordi det gør min hverdag nemmere, når jeg udvikler opskrifter eller laver mad til familien. Min foodprocessor er den ting, jeg bruger oftest, og den er nærmest uundværlig i et vegansk køkken. Jeg bruger den til at blende smoothies, hakke nødder, rive grøntsager, blende hummus, og jeg kunne blive ved, ha, ha.

Mit duftfri valg Jeg elsker duften af blomster som eksempelvis roser, syrener og lavendel. Da jeg blev gravid, tog jeg dog en beslutning om at droppe parfume og skære ned på kosmetik, og det har hængt ved lige siden. For at undgå svedlugt bruger jeg en svanemærket antiperspirant uden duft.

S O M E N F I S K I VA N D E T

For mig betyder sol og varme og stranden og havet rigtig meget. Jeg har flere gange rejst til de græske øer Kreta, Kalymnos og Rhodos, for der skal man ikke flyve så langt for at få dejlige strande og godt vejr. Jeg drømmer dog også om at besøge mere eksotiske steder, hvor jeg kan snorkle blandt farverige fisk og koraller.

SKØN 73

SKØN juli 2018  
SKØN juli 2018