Page 64

ANNONCE

Smykker, din hud altid kan tåle Svenske Blomdahl tager både smykkedesign og din hud seriøst og er i dag eksperter i at lave flotte, hudvenlige smykker, selv allergikere trygt kan bruge.

H

uden er kroppens forsvar mod alle ydre påvirkninger, og derfor er det vigtigt, at du passer godt på den. Du plejer den sikkert omhyggeligt med skånsomme cremer og behandlinger og sørger for at vaske dit tøj i mildt vaskepulver. Men alligevel kan du godt få problemer med huden. Du kan nemlig være uheldig at udvikle allergi, hvis du bærer smykker med eksempelvis nikkel. Nikkelallergi er den mest almindelige form for kontaktallergi, men dine smykker kan også indeholde andre allergener som kobolt, guld og epoxy. Desuden kan de indeholde problematiske stoffer som cadmium, formaldehyd, ftalater og bisfenol A. Desværre er allergi en følgesvend for livet, men det betyder heldigvis ikke, at du aldrig længere kan bære smykker. Ikke hvis det står til det svenske smykkefirma Blomdahl, i hvert fald.

HUDLÆGER ER MED PÅ RÅD Siden 1985 har Blomdahl lavet flotte smykker, der tager hensyn til din hud og dit helbred. Smykkerne bliver fremstillet i samråd med hudlæger, og de bliver derfor lavet i nøje udvalgte hudvenlige materialer og yderbelægninger. Det betyder, at du hos Blomdahl i dag finder et ret stort sortiment af hudvenlige smykker og alt fra ørestikker, øreringe, ringe, armbånd og halskæder. At der er så mange fine smykker at vælge imellem, er ikke bare skønt for dig, som gerne vil undgå at udvikle allergi, men også for dig, som allerede har fået allergi, for Blomdahls smykker er så hudvenlige, at selv allergikere kan bruge dem. Og Blomdahl har endda taget skridtet videre.

Se hele Blomdahls sortiment, og find nærmeste forhandler, på blomdahl.dk

Armbånd ‘Brilliance Oval Crystal’, 10 mm, med Swarovski-krystaller, fås også i guldfarvet, 799 kr.

PSST!

Blomdahls unikke yderbelægning gør, at smykkerne bliver op til 300 gange sikrere sammenlignet med samme smykker uden belægning.

SMARTE LØSNINGER Har du udviklet allergi, og har du smykkeskrinet fuld af fine øreringe, du ikke længere kan bruge, har Blomdahl løsningen, for de har udviklet nogle specielle produkter, som laver dine øreringe hudvenlige. Du skal bare fjerne stiften, ringene eller krogene på dine gamle øreringe og erstatte dem med Blomdahls i medicinsk titan. Indpakningen på dine smykker spiller også en afgørende rolle for hudvenligheden, hvorfor smykker fra Blomdahl bliver leveret i en Clean Pack – en indpakning, der er hygiejnisk og forseglet, indtil du åbner den. Clean Pack er også god som opbevaring, når du ikke bruger dine smykker, da den både beskytter dem og hjælper med at holde dem flotte, så du og din hud kan få glæde af dine smykker i årevis.

5 fine smykker fra Blomdahl

Øreringe ‘Round Aquamarine’ med Swarovski-krystal, fås i flere farver, 199 kr.

Ring ‘Brilliance Straight Crystal’, med Swarovskikrystaller, fås også i sølvfarvet, 799 kr.

62 SKØN

Ørestikker ‘Puck Hollow’, 10 mm, 399 kr.

Halskæde ‘Brilliance Puck Hollow Crystal’, 10 mm, med Swarovski-krystaller, fås også i sølvfarvet, 899 kr.

SKØN juli 2018  
SKØN juli 2018