Page 6

Leder

Brillerne løser alt! D

REDAKTIONEN Ansvarshavende chefredaktør Pernille Kleding pernille.kleding@otw.dk Mode- og skønhedsredaktør Cathrine Park cathrine.park@otw.dk Artdirector Kristine Nørhave kristine.norhave@otw.dk Artikelredaktør Maria Greve maria.greve@otw.dk

på. Jeg har ovenikøbet fået mig lidt af en øjenåbner den her sommer, for endelig har jeg fået solbriller med styrke i til stor lettelse for mine nærsynede øjne. Nu er det endelig slut med at misse med øjnene (farvel bekymringsrynke!) og vinke til alle mulige folk, jeg tror, jeg kan genkende på lang afstand. At jeg så åbenbart ligner en ynkelig hundehvalp, når jeg tager solbrillerne af igen, ifølge Karl Lagerfeld (læs selv på side 68), må jeg så tage med. Men det look kan måske også noget? Jeg tænker opgradering til en luksussuite på ferien. Fodmassage hver aften af kæresten. Lønforhøjelse efter ferien. Jo, jeg ser bestemt muligheder her … Rigtig god ferie – og læselyst.

Kærlig hilsen Cathrine Mode- og skønhedsredaktør

Korrektur Korrekturfabrikken.dk ANNONCESALG DG Media Produktchef Birgitte Vindeløv birgitte.v@dgmedia.dk Tlf. 7234 1224 Salgschef Nanna Endahl nanna.e@dgmedia.dk Sælgere Anni Gettermann og Bente Hein Andersen PRODUKTION Tryk Aller Tryk A/S Oplag: 100.000 Læsertal: 188.000 Index Danmark/Gallup 4. + 1. halvår 2019 Distribution: 291 Matas-butikker SKØN tager forbehold for trykfejl. Artikler i SKØN må citeres, når det sker med tydelig angivelse af SKØN som kilde samt angivelse af måned og år på det nummer af SKØN, der citeres fra. Tillige skal citat-reglerne overholdes.

REDAKTIONEN

Hvilke solbriller ville du aldrig tage på igen? “Jeg har købt mange mærkelige solbriller på loppemarkeder, og der er flere, som jeg aldrig kommer til at bruge. Fx nogle kæmpestore hvide med de grimmeste similisten.”

Skribenter Charlotte Torpegaard, Nicci Welsh, Lone Elmehøj Jensen, Majbrit Olsen, Stine Troense, Lene Jæger Klausen Mia Dybkilde og Michelle Hoxer

“Generelt mener jeg, at alt kan gøres pænt, så jeg har faktisk ikke noget, jeg aldrig vil tage på igen.”

Ansvarshavende chefredaktør Pernille Kleding

“Jeg samlede engang på solbriller i alverdens farver. Jeg havde bl.a. røde, blå, gule, orange, pink, turkise og hvide. En farve til enhver anledning. Nu er jeg klart mere til den klassiske sorte solbrille.”

Projektleder Anne Rosa Thuelund

Artdirector Kristine Nørhave

“Da jeg var teenager, havde jeg et par orange solbriller med sorte prikker med en matchende kjole til. Heldigvis er både solbriller og kjole lagt i graven for længe siden. ”

“Jeg havde et par ret fede, turkise solbriller i 80’erne, som havde lameller i stedet for glas. Ud over at de på ingen måde bekytter mod uvstråler, vil de på ingen måde se godt ud i dag.”

“I en rigtig god brandert scorede jeg nogle meget store solbriller udformet som 50 år – med similisten på – dem behøver jeg ikke at gå med igen!”

Studentermedhjælper Nanna Skousbøll

Webredaktør Trine Brøndsted

Produktchef Birgitte Vindeløv

6 SKØN

OTW er Nordens førende contentbureau med fem kontorer og mere end 200 dedikerede medarbejdere. I OTW skaber vi fortællinger, der skaber forandring. Med engagerende og effektivt indhold løfter vi vores kunder ud af støjen og tættere på deres mål og modtagere. OTW er partner på flere af landets gratismagasiner: LIME i Netto, SKØN i Matas og Kulør i SPAR, som tilsammen når ud til over 520.000 læsere. Læs mere på OTW.dk

FOTO Nellie Møberg, Martin Tanggaard

et er sjovt, hvordan der ikke skal mere end et par solbriller til for at give mig et boost og følelsen af, at jeg ser helt OK ud. De fikser alt: Jeg er kommet for sent i seng, men skjuler det godt bag brillerne. Min hud har ‘tørhedskrøller’ omkring øjnene, men jeg glatter dem bare ud med tonede glas. Jeg orker ikke øjenmakeuppen og springer stilfuldt gærdet over iført solbriller. Jeg føler mig ‘underdressed’ og pifter op med et par solbriller. Jeg føler mig ‘overdressed’, og ‘ejer’ selvfølgelig looket med ja … du har sikkert gættet det. Solbriller løser vitterligt alt. De rigtige solbriller, vel at mærke! Set i bakspejlet burde jeg nemlig være blevet arresteret af modepolitiet adskillige gange, da jeg har brugt solbriller, der absolut intet godt gjorde for mit udseende. Dengang var jeg naturligvis ikke til at skyde igennem med mine små, firkantede Ray-Bans eller med mine ovale, røde Moschino-solbriller, der knap dækkede et øjenlåg. Hvad kan jeg sige? Det var i 1996. Brillemoden dikterede ‘jo mindre, jo bedre’, og sådan må det faktisk gerne være igen (som du kan se i det her nummer). Denne gang overlader jeg dog looket til mine medsøstre født efter 1996 og til supermodellerne, som jo irriterende nok kan slippe af sted med hvad som helst. I stedet siger jeg ‘been there, done that’, og er jo desuden blevet meget klogere. I disse ferietider, hvor ansigtet eksponeres for ekstra uv-stråling, gør du nemlig dig selv og din fremtidige hud en kæmpe tjeneste ved at vælge et par enorme diva-solbriller, der kan beskytte dine sarte øjenomgivelser og holde solrynkerne på afstand. Personligt kan jeg mærke og se en stor forskel, når jeg har haft mine solbriller

UDGIVER OTW A/S Havneholmen 33 1561 København V Tlf. +45 33 13 73 83 red@skonmagazine.dk skonmagazine.dk

Profile for Magasinet SKØN

Skøn juli 2019  

Skøn juli 2019