Page 35

PSST! Selvbrunere til ansigtet er som regel lettere i teksturen, og så indeholder de flere plejende ingredienser. De giver også en lysere farve, så du får en mere naturlig finish.

Den, du sover med om natten

Testet af Nanna, studentermedhjælper

Hvilken selvbruner testede du?

Denne gang har jeg testet James Reads Sleep Mask Tan Body, som er en selvbruner, du skal sove med natten over. Den lover at pleje min hud, samtidig med at jeg får en gylden glød, og mit sengetøj forbliver hvidt.

Hvordan er den at bruge?

Jeg har været edderspændt på at teste denne selvbruner, for James Read siges jo at være den hellige gral inden for selvbrunere. For at opnå det bedste resultat har jeg brugt en bodyscrub to dage inden, så selvbruneren lægger sig ensartet. Jeg bruger en handske og påfører selvbruneren i cirklende bevægelser og starter fra fødderne og arbejder mig opefter. Formlen er meget flydende, så en lille smule rækker langt. Allerede før jeg er nået til overkroppen, er selvbruneren tørret overfladisk ind på benene, men jeg tør altså ikke at hoppe direkte i seng, så jeg lader selvbruneren lufttørre en times tid, inden jeg ser dyner.

R

Hvad synes du om resultatet?

Jeg er altid lidt skeptisk over for selvbrunere efter nogle mindre heldige episoder, men den her gang er jeg glad for resultatet. Farven har lagt sig jævnt og pænt på huden uden synlige helligdage eller striber, og jeg er overrasket over, hvor meget farve den faktisk giver – og ikke kun på min krop. For mit hvide sengetøj har altså modtaget lidt farve, som bedst kan beskrives som et gulligt skær, så jeg vil anbefale at sove i sengetøj i mørke nuancer. Selvbruneren på sengetøjet gik dog heldigvis af i vask uden problemer.

SKØN 35

EF

JAMES READ Sleep Mask Tan Body, 50 ml, 80 kr. Fås på matas.dk

TE

R

Profile for Magasinet SKØN

Skøn juli 2019  

Skøn juli 2019