Page 34

Skøn tester

Den, der giver farve øjeblikkeligt

MATAS Instant Selvbrunermousse, 150 ml, 80 kr. Fås på matas.dk

Testet af Kristine, artdirector

R

Hvilken selvbruner testede du?

Jeg testede Matas Instant Selvbrunermousse, som er en luftig mousse til både krop og ansigt. Den lover at tørre hurtigt ind og give et naturligt look efter en til to timer.

MATAS Selvbrunerhandske, 1 stk., 30 kr. Fås på matas.dk

EF

Hvordan er den at bruge?

Jeg følger produktets egne anvisninger og starter derfor med at eksfoliere huden og påføre bodylotion. Med blødgjort hud og iført selvbrunerhandske giver jeg mig i kast med selvbruneren. Jeg har faktisk aldrig prøvet selvbruner før og er ret overrasket over, hvor nemt det er at smøre den her selvbruner godt ud. Det er naturligvis også en stor hjælp, at moussen har en let brun farve, så jeg kan se, hvor langt jeg er kommet. Tørretiden synes jeg er lidt lang, og det ender med, at jeg må duppe overskydende farve af, inden jeg tager tøj på.

Hvad synes du om resultatet?

I starten synes jeg, at farven er lidt til den orange side, men som timerne går, bliver den mere og mere den brune kulør, som jeg er vant til efter en

F

TE

R

god dansk sommer. Den er ikke alt for kraftig, og derfor tænker jeg, at du sagtens kan påføre to dage i træk, hvis du synes, at farven er for svag efter kun én omgang. Til at begynde med var jeg bekymret for, om resultatet ville blive plettet og afslørende, men jeg er virkelig positivt overrasket over det fine resultat.

Den, der ikke smitter af på tøjet

ØR

Testet af Lea, journalist

Hvilken selvbruner testede du?

EF

TE

R

Jeg har testet Mádaras Fake It-selvbruner, som er en EcoCert-certificeret gradual tan-selvbruner til lyse og medium hudtoner. Mádara lover, at du får en ‘stribefri’ kulør på fire til seks timer, og den hvide, mælkeagtige formel smitter hverken af på tøj eller sengetøj.

Hvordan er den at bruge?

Jeg er ikke vant til at bruge selvbruner, så jeg er på forhånd ret spændt på, om jeg kan finde ud af at påføre det jævnt, og om det bliver den naturlige bronzefarve, som Mádara lover. Min hud er ret lys, og det skulle netop denne selvbruner være egnet til, fordi man kan bygge sin tan op. Den lette konsistens gør den faktisk overraskende nem at påføre, synes jeg, og jeg er vild med cremens friske og diskrete duft. Jeg bruger en handske og smører den ud i cirkulære bevægelser, og den absorberes ret hurtigt i huden, som føles blød og fugtmættet umiddelbart efter påføring.

Hvad synes du om resultatet?

Cremen udvikler sig over fire til seks timer, men efter syv timer synes jeg ikke, at jeg kan

34 SKØN

se den store forskel, så jeg tager et ekstra lag på, og jeg kan straks se resultatet. Min hud får et lækkert gyldent skær, som ser naturligt ud – så naturligt, at en kollega dagen efter udbryder: ‘Hvor er du blevet solbrun i weekenden!’ Næste morgen er mine ben endnu mere gyldne, og farven er jævn og uden striber – som havde jeg netop været på 14 dages solferie til Syden. Et stort plus ved cremen er, at den er beriget med masser af fugtgivende hyaluronsyre og jojoba, og min hud har faktisk sjældent været så blød og glat som i dagene efter, at jeg har brugt cremen.

MÁDARA Fake It Natural Look Self Tan Milk, 150 ml, 225 kr. Fås på matas.dk

Profile for Magasinet SKØN

Skøn juli 2019  

Skøn juli 2019