Page 29

Matas.dk VIDSTE DU, AT … Deep Cleansing Shampoo er SLS-fri, hvilket betyder, at den er uden det almindelige sæbestof sodium lauryl sulfat. Den er derfor især velegnet til en sart og sensitiv hud og hovedbund.

SV E R I G E / T R U E O R GA N I C

Økologisk aftersun

I TA L I E N / M I L K S H A K E

Rens håret i dybden

Et miks af mælkeprotein og frugter er hemmeligheden bag Milk Shakes kæmpe succes og årsagen til, at det italienske hårbrand hurtigt er blevet en storfavorit blandt frisører og skønhedseksperter. Derfor er dine lokker i virkelig gode hænder her. Prøv for eksempel deres dybderensende shampoo med frugtekstrakter, honning og mælkeprotein udviklet til at fjerne produktrester og klor fra dit hår. Et must til ferien med masser af dyp i poolen.

TRUE ORGANIC Body Buddy, 175 ml, 249 kr.

MILK SHAKE Deep Cleansing Shampoo, 1.000 ml, 520 kr.

PSST! True Organic of Sweden går op i at beskytte planeten, og deres serie, som består af i alt seks produkter indtil videre, er lavet i en bæredygtig og nedbrydelig emballage.

Skønhed fra hele verden

Din krops bedste ven den her sommer kunne meget vel blive Body Buddy fra svenske True Organic, som laver effektiv hudpleje skabt af rene formler med et højt økologisk indhold. Den her kropscreme består af 100 procent naturlige ingredienser, hvoraf 81 procent er økologiske, blandt andet aloe vera, E-vitamin, mælkesyre og havrekerneolie, som giver en glat, gennemfugtet og blød hud. Cremen virker også beroligende, hvilket både er skønt, hvis du har tendens til kløende og irriteret hud eller bare har brug for en virkelig dejlig aftersun. Og så dufter den mildt og friskt af appelsiner.

FRANKRIG / STEAMONE

Danske beautyprodukter er altid dejlige, men ude i den store verden finder du også masser af favoritter fra populære og prisvindende skønhedsbrands. Vi har spottet fem af slagsen på matas.dk, som gør din sommer lidt skønnere. TEKST Cathrine Park

Glat tøj på farten Nu behøver du ikke at bøvle med krøllet tøj, når du pakker kufferten ud på ferien, for franske SteamOne har løsningen i form af deres praktiske STravel-steamer. På bare 45 sekunder er den klar, så du kan dampe dine sommerkjoler og fine bluser pænt og ‘krøllefrit’ på rekordtid.

STEAMONE S-Travel Steamer, 700 kr.

USA / BUMBLE AND BUMBLE

Bekæmper krus

SUGU Spotless Renseperler, 34 g, 80 kr.

Forvandler dit hår sig gerne til en vild manke på ferien, må du have fat i krus-bekæmpende hårstyling. Hvis der er nogen, der ved, hvordan et lækkert hårprodukt skal skrues sammen, er det det legendariske newyorkerfrisørbrand Bumble and Bumble, og deres Bb Curl Gel-Oil får dig til at elske dit krøllede hår igen. Formlen er en kombineret gel og olie, som giver hold og fugt og derfor gør dit hår blødt, blankt og fri for krus.

KO R E A / S U G U

FOTO Shutterstock

Når skønhed skal være sjovt

BUMBLE AND BUMBLE Bb Curl Gel-Oil, 190 ml, 320 kr.

K-beauty, altså skønhedsprodukter inspireret af koreanske beautyrutiner og idealer, er stadigvæk en stor trend, og stemmer du også for, at det skal være sjovt at holde sig skøn og velplejet, må du prøve renseperlerne fra Sugu. Sådan gør du: Du skal bare rulle en perle i håndfladen og tilsætte nok vand, til du får en cremet substans, som du masserer ind i huden for at fjerne din makeup. Skyl efter med vand, og du har en ren og frisk hud. De sulfatfri perler indeholder ekstrakter af grøn te, lakrids og tetræ – en trio, der forbedrer uren hud.

PSST! Bb Curl Gel-Oil er fri for alkohol, parabener, sulfater og ftalater.

SKØN 29

Profile for Magasinet SKØN

Skøn juli 2019  

Skøn juli 2019