Page 20

Makeupskolen

Skønne tips til storbyferien

Skal du traske en spændende storby tynd den her sommer, skal du ud over et par virkelig gode sko også huske at pakke nogle helt bestemte beautyprodukter, hvis du spørger mig. Din hud og dine fødder bliver nemlig sat på ekstra hård prøve på storbyferien.

R E N S BY E N S S N AVS A F

Daglige renserutiner er vigtige, men især på storbyferien, hvor du jo udsætter den for skidt, snavs og forurening, der speeder hudens aldringsproces op. Rens derfor huden oftere og meget gerne lige så snart, du kommer tilbage på hotellet – også hvis du bare skal hvile lidt, inden I skal ud til middag om aftenen. Her er renseservietter geniale, for de er nemme og hurtige at bruge. Følg op med din sædvanlige hudpleje, og tager du makeup på igen, må du ikke glemme endnu en omgang rens, inden du skal i seng.

NIVEA Micellair Expert Make-Up Remover Wipes, 25 kr. Fås på matas.dk

G I V H U D E N S K J O L D PÅ

På storbyferien er en fugtighedscreme med anti-pollution-filter essentielt, for din hud har brug for en ekstra dosis antioxidanter til at beskytte mod de frie radikaler fra byens forurening. Glem heller ikke solfaktor, som du altid skal påføre som det sidste trin i din hudplejerutine.

BRUG MAKEUP MED SPF

Slå to fluer med ét smæk, og få både en flot, ensartet hudtone og den nødvendige solbeskyttelse med ét og samme produkt. Prøv for eksempel It Cosmetics CC Cream med SPF 50+, der virker dækkende som en foundation, giver en diskret glød og er så let i teksturen, at den føles rar at have på i sommervarmen.

IT COSMETICS Your Skin But Better CC+ Illumination SPF 50+, 32 ml, 290 kr. Fås på matas.dk

PSST! Glem ikke at strække godt ud i benene efter dagens traveture. Så undgår du forhåbentlig at blive alt for øm dagen efter.

SISLEY SisleYouth Anti-Pollution, 40 ml, 1.249 kr. Fås på matas.dk

HUSK! Bruger du kun makeup med SPF som solbeskyttelse, så vær obs på, at du påfører nok for at opnå den anførte solfaktor. Du skal bruge det, der svarer til en teskefuld i ansigtet.

FORKÆL DE TRÆTTE FØDDER

Efter en lang dag med shopping og sightseeing har dine fødder uden tvivl brug for kærlighed. Giv dem et varmt fodbad (hvis du kan på hotellet), og forkæl dem bagefter med en fugtgivende fodcreme og en god massage. Hvem ved, måske kan du lokke din rejsefælle til at gøre det?

RAUNSBORG Feet & Heels, 100 ml, 125 kr. Fås på matas.dk

M E D B R I N G D I N E G E N S K YG G E

Når solen står højest på himlen, kan du selvfølgelig søge skygge på et museum, i en fed butik eller på en hyggelig café, men er du ude på sightseeing, så medbring din egen skygge i form af en kasket eller en bredskygget hat for endnu mere beskyttelse. Og hav noget med til at dække eventuelle bare skuldre.

20 SKØN

Stråhat, H&M, 99 kr.

Profile for Magasinet SKØN

Skøn juli 2019  

Skøn juli 2019