Page 17

Makeupskolen

MATAS MEDICARE Desinfektionsservietter, 20 stk., 40 kr. Fås på matas.dk

Skønne tips til flyrejsen

Jeg spenderer flere timer om bord på et fly, end jeg gør i et tog, i en taxa eller sågar på min cykel takket være min travle arbejdskalender i udlandet. Derfor har jeg efterhånden fået opbygget mig nogle helt faste rutiner, der gavner min hud og min helse.

SLIP AF MED VIRA

Mange former for vira kan overleve i dagevis, så en hurtig rengøring omkring din plads på flyet kan reducere din risiko for at blive syg. Start derfor altid med at tørre alt efter med en desinficerende serviet, hvilket vil sige armlæn, klapbord, spændet på sikkerhedsbæltet, tvskærmen og kontrolpanelet til luftventilatoren.

SISLEY Black Rose Cream Mask, 60 ml, 1.029 kr. Fås på matas.dk

B R U G E N F U GT M I ST

Luften om bord i kabinen er knastør, og det får også din hud til at fremstå og føles mere tør. På kortere flyvninger er det derfor en god idé, hvis du jævnligt sprayer dit ansigt med en fugtgivende mist.

RUDOLPH CARE Acai Facial Mist 30 ml, 85 kr. Fås på matas.dk

RODIAL Dragon’s Blood Eye Masks 1 stk., 60 kr. Fås på matas.dk

F U GT P L EJ E T I L D E N L A N G E T U R

På lange flyvninger giver jeg min hud ekstra pleje, især fordi jeg ofte skal direkte videre på arbejde til en fotoskydning, når jeg lander. Vil du også have, at din hud tager sig allerbedst ud, når du ankommer til din destination, så flyv uden makeup, og påfør i stedet en god fugtmaske. Rejsepude, TRTL, 215 kr. Set på amazon.co.uk

A N KO M M E D F R I S K E ØJ N E

Når du flyver, kan det sarte øjenområde godt kvittere med at blive en smule hævet. Jeg elsker derfor plejende øjenmasker og bruger dem til at ‘de-puffe’ og lysne huden under øjnene. Når jeg sidder i mit flysæde, er jeg faktisk flintrende ligeglad med, hvordan jeg ser ud.

S OV G O DT O G B LØ DT

På længere flyvninger er søvn ekstremt vigtigt, og jeg sover langt bedre med en pude, der giver god nakkestøtte. Den her rejsepude fra Trtl, som du tager rundt om nakke og hals, er praktisk, ultralet (145 gram!) og holder din nakke i en ergonomisk korrekt position, når du sover.

Øjenmaske, HOLISTIC SILK, 510 kr. Set på amara.com

LU K LYS E T U D E

Den bedste søvn fås i mørke, og det kan en øjenmaske fikse. Jeg medbringer altid min egen i silke, som er skånsom for huden, og som ingen sovemærker efterlader. Holistic Silk laver de skønneste og mest komfortable masker, og selv om det er lidt af en udskrivning, er den en god investering, hvis du som jeg har svært ved at sove, når det er lyst.

MATAS MEDICARE Ørepropper i Silikone, 1 par, 25 kr. Fås på matas.dk

SKRU NED FOR LARMEN

Larm og lyden fra flymotorerne fremmer ikke just ro og søvn, så glem ikke ørepropper, når du skal rejse. De her er i silikone og derfor superbløde og behagelige at have på – og så reducerer de støjen med 25 dB.

H JÆ L P S ØV N E N PÅ V EJ

Naturlige kosttilskud med beroligende plantestoffer som baldrian og humle kan hjælpe med at give dig ro i kroppen, så du kan få en bedre søvn på den lange flyrejse. Når du omstiller din krop til den tidszone, du skal besøge, nedsætter du risikoen for at få jetlag.

SKØN 17

NATUR DROGERIET Baldrian & humle, 190 tab., 100 kr. Fås på matas.dk

Profile for Magasinet SKØN

Skøn juli 2019  

Skøn juli 2019