Page 15

Beautyboks

Mere om Emily Salomon Siden 2009 har Emily Salomon (33) blogget om sin stil, skønhedsvaner og hverdag på emilysalomon.dk. Hun har en bachelor i litteraturvidenskab med overbygning i moderne kultur, men bloggen er Emilys store kærlighed og har også resulteret i to bøger: ‘Hverdagsglamour’ og ‘Bryllup – Something old, something new, something…’. Snart kan hun også skrive mor på cv’et, da hun den her måned venter en søn med sin mand, Nikolaj Vang.

Går du op i sundhed og helse?

Jeg synes, det er vigtigt at tale og tænke pænt til og om sig selv samt lade være med at sammenligne sig med andre.

Ja, helt vildt og så alligevel ikke, for mine vaner er meget indgroede. Der er ikke noget, jeg ikke spiser, ud over kød, som jeg får meget sjældent. Jeg går meget op i, at det, jeg får indenbords, er lavet af ordentlige råvarer og nærer kroppen, frem for blot at være tomme kalorier. Når det er sagt, er jeg hverken bange for fedt eller kulhydrater, men de må meget gerne være af den gode slags. Mine motionsvaner består mest af styrketræning, yoga og løb, men nu, hvor jeg er højgravid, går jeg i stedet for at løbe. Jeg har min egen lille konkurrence med mig selv, hvor jeg går mindst 10.000 skridt om dagen.

Hvad er dit bedste beautykøb?

Hvordan har du det med at blive ældre?

Den nye svanemærkede micellar water fra Matas’ Mild-serie.

Tom Fords Soleil Blanc er min sommerduft nummer et, og jeg bruger den dagligt på håret og tøjet i sommermånederne.

Jeg synes, det er dejligt at blive ældre både indeni og udenpå. Jeg vil gerne være stærk, sund og ældes med ynde, men jeg er bestemt ikke bange for en rynke eller en linje. Der er så mange, der fokuserer helt vildt på, om huden slår en fold, men jeg synes derimod mere, man lægger mærke til, om folk ser sunde, glade og strålende ud.

Hvis du skal forkæle dig selv i skønhedens navn?

Hvordan stresser du allerbedst af?

Jeg får en ansigtsbehandling cirka en gang om måneden hos Anita Falslund eller Dare to Care. Min hud har både tendens til at blive dehydreret og tilstoppet, så en god dybderens er et must. Derudover elsker jeg at komme hos Beauty Avenue, hvor de har den dejligste Mommy-to-be-pedicure og ikke mindst byens bedste hårfjerning.

Når jeg går lange ture med min hund. Allerhelst på stranden eller i skoven, hvor der er ro og højt til loftet.

Hvad er dit bedste beautytip?

Hvad dufter du af for tiden?

Gør du noget særligt for dine ben og fødder om sommeren? Jeg er lidt flinkere til at eksfoliere, og så bruger jeg gerne lidt selvbruner fra Kora Organics, den bygger langsomt farven op, så risikoen for pletter eller streger er lille.

Hvem er en skøn kvinde i dine øjne? Jeg synes virkelig altid, at Jennifer Aniston ser gennemlækker ud. Der er noget herligt ubesværet over hendes look.

Hvad holder du mest af ved dit eget udseende? Jeg er rigtig glad for mit hår, mine æblekinder, og at jeg ligner mig og ingen anden. Da jeg var yngre, kunne jeg være meget optaget af at komme til at ligne andre, men det var et umuligt projekt. Jeg har fundet en stor lettelse i at erkende, at det kommer jeg aldrig til – og heldigvis da!

Hvornår føler du dig allerskønnest? Jeg kan faktisk virkelig godt lide at være gravid og tror aldrig, at jeg har følt mig dejligere. Jeg synes, det har været fantastisk at opleve, hvad min krop er i stand til, og så har det været ret spændende pludselig at prøve at have bryster, ha, ha.

SKØN 15

Profile for Magasinet SKØN

Skøn juli 2019  

Skøn juli 2019