Page 14

“Tal og tænk pænt om dig selv” Der kommer intet godt ud af at være sin egen værste kritiker, mener blogger og kreativ konsulent Emily Salomon. Hun undgår at sammenligne sig selv med andre og har affundet sig med at være helt sin egen. TEKST Nanna Skousbøll FOTO Privat

Hvordan plejer du din hud til hverdag? Jeg er nok lidt en duks, når det handler om at rense og pleje både morgen og aften, da jeg ikke kan forestille mig at springe det over, mere end jeg kan forestille mig at springe en tandbørstning over. Jeg er klart en rensemælkspige, da min hud har tendens til at blive dehydreret, og derfor undgår jeg for meget vand og renseskum. Derefter bruger jeg som regel et fugtserum, en god creme og topper af med en olie.

Gør du noget særligt for din hud, når du er på ferie? Jeg flyver sjældnere og sjældnere, men har jeg en længere tur over skyerne foran mig, bruger jeg stewardessernes trick, som er et gavmildt lag af Weledas Skinfood. Denne sommerferie skal jeg være ekstra opmærksom på at bruge min solcreme fra Rudolph Care og en hat, da jeg allerede har fået lidt pigmentpletter under graviditeten og gerne vil undgå, at jeg kommer til at ligne en giraf fuldstændig.

Hvordan foretrækker du din makeup? Jeg foretrækker et nemt og naturligt look med fokus på at fremhæve frem for at skjule. Jeg fylder mine bryn ud med en pen fra Nilens Jord

og bruger Beyond Volume & Curl-mascaraen fra danske Lavinde. Den er jeg helt afhængig af! Dernæst bruger jeg lidt foundation fra Kjær Weis på pigmentpletter eller andre ujævnheder og slutter af med lidt solpudder fra Miild eller en blush fra Kjær Weis i farven Sun Touched.

Hvordan plejer og styler du dit hår? Jeg forsøger at gøre så lidt som muligt. Jeg bruger shampoo og balsam fra Rudolph Care eller Purely Professional to-tre gange om ugen og børster det hver aften med en Mason Pearson-børste. Jeg bruger aldrig stylingprodukter og stort set aldrig varmestyling.

Har dine beautyvaner ændret sig, siden du blev gravid? Det er ikke så markant, for jeg har de seneste mange, mange år foretrukket skønhedsprodukter uden hormonforstyrrende stoffer. Gerne produkter, som er svanemærkede og/eller med andre certificeringer som Cosmos. Planlægger du eller vil du gerne være gravid, kan du med fordel gå dine skønhedsprodukter igennem. Mange af de skadelige stoffer i produkterne lagres nemlig i kroppen, så det er aldrig for tidligt at gå i gang med at tænke over, hvad man smører sig med.

5 AF EMILYS YNDLINGSPRODUKTER MATAS Mild Micellar Water Sensitiv Hud, 500 ml, 70 kr. Fås på matas.dk

LAVINDE COPENHAGEN Beyond Volume & Curl Mascara, 180 kr. Fås på matas.dk

TOM FORD Eau de Soliel Blanc EdP, 50 ml, 800 kr. Fås på matas.dk

WELEDA Skin Food, 75 ml, 105 kr. Fås på matas.dk

14 SKØN

RUDOLPH CARE Organic Sun Face Cream SPF 15, 50 ml, 225 kr. Fås på matas.dk

Profile for Magasinet SKØN

Skøn juli 2019  

Skøn juli 2019