Page 12

Alt det nye

BEAUTY SOM DEN Æ GT E VA R E

Vil du gerne rejse på ferie med en flot solbrun kulør hjemmefra, kan du regne med sommerglødeksperten Lancaster. Prøv for eksempel deres nye Sun 365-serie og den farvede body jelly – en forfriskende selvbruner-gelé, der på få timer giver huden en fugtmættet og strålende bronzeglød, akkurat som den farve, du ville tage med hjem fra stranden på den franske riviera.

LANCASTER Sun 365 Self Tanning Jelly, 125 ml, 290 kr. Fås på matas.dk

BURBERRY Her Blossom EdT, 50 ml, 640 kr. Fås på matas.dk

PSST! Vær omhyggelig med påføring af sololie, så du får nok produkt på og dermed den ønskede solfaktor. En god regel er én håndfuld til én krop, ligesom det gælder andre typer solbeskyttelse.

PUDDERDÅSERNE Sololie SPF 30, 150 ml, 200 kr. Fås på matas.dk

Duften af London Spekulerer du på, hvordan Londons parker dufter om foråret, kan du naturligvis booke en billet og tage af sted i 2020. Du kan også investere i Burberrys Her Blossom, som efter sigende er inspireret af forårsstemningen i Londons parker. Duften er let og frugtagtig med noter af blommeblomster, pæonblade, mandarin og cremet sandeltræ, og selv om jeg kun har besøgt London om sommeren og i julen, så køber jeg den!

ET FRISKT PUST

Jeg er fan af en god blush til at fremhæve mine æblekinder, og her må jeg sige, at Maybellines nye Fit Me Blush gør det ret godt. Den blender naturligt ind i huden, men giver lige det der ekstra pift af friskhed, som jo klæder alle – og især en kontormus som jeg!

VIND! I samarbejde med Pudderdåserne udlodder vi den nye Sololie SPF 30 og deres populære Læbesalve SPF 30 til tre heldige vindere. Deltag i konkurrencen på SKØNs Facebook-side.

MAYBELLINE Fit Me Blush, fås i fem farver, 70 kr. Fås på matas.dk

12 SKØN

TEKST Cathrine Park

Din nye feriefavorit

Har du forgæves ledt efter en sololie, som ikke fedter, kan du godt stoppe din eftersøgning, for Pudderdåserne har knækket koden. Deres nye sololie er silkeblød, let og lækker og føles fantastisk på huden. Derudover har de skåret mængden af ingredienser helt ind til benet, så du er garanteret en effektiv og plejende solbeskyttelse, som både huden og miljøet vil elske.

Profile for Magasinet SKØN

Skøn juli 2019  

Skøn juli 2019