Page 11

Alt det nye

BEAUTY MÅNEDENS FAVO R I T T E R

MARC JACOBS Daisy Love Eau So Sweet EdT, 50 ml, 585 kr. Fås på matas.dk

SKØNs skønhedsredaktør, Cathrine Park, starter året på en frisk med nye beautyprodukter, der kan meget mere, end man turde drømme om.

E AU SÅ S Ø D !

ECOOKING Natcreme til Fødder, 100 ml, 229 kr. Fås på matas.dk

Marc Jacobs’ nyeste margueritblomst emmer af friskhed og ungdommelighed. Daisy Love Eau So Sweet er nemlig en sødmefuld duftoplevelse med noter af hvide hindbær, jasminmælk og sukkermusk, der spreder gode vibes og sommerstemning.

Sov dig til bløde fødder

Nu kan dine fødder også få natcreme på, for Ecooking har lavet en effektiv fodcreme med 15 procent naturlig karbamid, mælkesyre og kølende og antibakteriel effekt, som du bruger natten over. Det giver fødderne masser af tid til at suge alle de gode ingredienser til sig, så du kan vågne op med velplejede og bløde sommerfødder.

TEKST Cathrine Park

KØ L E R HUDEN NED

Efter en lang dag i solen trænger huden til ekstra pleje. Kølende og beroligende aloe vera er altid godt på en tørstig og solbrændt hud, og det finder du selvfølgelig i Raunsborgs dejlige aftersun, der også indeholder havtorn, rapsolie og ekstrakter af blåbær og hyldeblomst, som efterlader din hud blød og smidig med en frisk duft af sommer.

TIP! Brug Illuminating Blush i paletten som både blush, highlighter og øjenskygge.

VIND! I samarbejde med Raunsborg udlodder vi Aftersun til tre heldige vindere. Deltag i konkurrencen på SKØNs Facebook-side.

IDUN MINERALS Fresh Face Palette Limited Edition, 319 kr. Fås på matas.dk

Skånsom sommermakeup 100 procent vegansk, parfumefri og lavet i genanvendeligt FSC-papirmateriale … Jo, der er virkelig mange plusser ved Idun Minerals’ allerførste makeuppalet til ansigtet, og det bliver bedre endnu. De fire cremede puddere giver dig nemlig muligheden for at lave den flotteste ‘feriehud’ med highlighter og bronzer og indeholder kun plejende og beskyttende ingredienser, så selv den mest sensitive hud kan tåle makeuppen.

RAUNSBORG Aftersun, 200 ml, 199 kr. Fås på matas.dk

SKØN 11

Profile for Magasinet SKØN

Skøn juli 2019  

Skøn juli 2019