Page 80

Helen Mirren

Zoe Kravitz

Scarlett Johansson

Tænk dig om, før du klipper lokkerne Overvejer du, om du skal lade lokkerne falde til fordel for en fed korthårsfrisure eller page? Så er der visse ting, der er værd at tage med i overvejelserne. TEKST Majbritt Olsen

TÆNK OVER DIN ANSIGTSFORM

TÆNK OVER, HVAD DU BLOTTER

TÆNK OVER DIN HÅRSTRUKTUR

TÆNK OVER DIN STIL

Kort hår kan være en katastrofal affære, hvis du har krøller og mange af dem. Det kan hurtigt se utæmmet ud og alt for pjusket i looket. Men hvis din frisør er dygtig, er der råd for at få klippet lokkerne korrekt. Til gengæld er en fin hårstruktur perfekt til en korthårsfrisure, for jo kortere det fine hår bliver, jo mere fyldigt ser det ud.

Der ligger masser af identitet i dit hår, og derfor betyder frisuren noget for dit look og din stil. Kort hår kan hurtigt virke androgynt og maskulint, hvilket er fint, hvis det er det look, du gerne vil ramme. Omvendt skal du tænke meget mere over de feminine detaljer i din påklædning, hvis du skal opveje det lidt drengede udtryk.

78 SKØN

FOTO Mega, Mondadori

Kort hår klæder rigtig mange kvinder, men din ansigtsform Når lokkerne falder, kommer dine skuldre samt din nakke, spiller dog en afgørende betydning. Har du derfor et meget hage og hals mere til syne. Har du derfor pæne skuldre og rundt ansigt, vil en korthårsfrisure ofte indramme dit ansigt nakke og en slank hage og hals, kan der være ekstra god grund på en måde, som gør dit ansigt endnu mere rundt at se på. til at vise dine ‘fortrin’ frem med en fin korthårsfrisure. Er Det samme gør sig gældende med du derimod meget bredskuldret, har du en en pageklip, som hurtigt kan ligne meget kort hals og nakke og dobbelthage, TIP! en hjelm på dig med et meget rundt vil skulderlangt hår klæde dig bedre. Vil du teste, om kort hår klæder dig, ansigt. Drømmer du alligevel om kort kan du få hjælp fra bestemte apps. hår, så fortvivl ej. Alliér dig med en TÆNK OVER DIN KROPSFACON Det gjorde vores praktikant, Sine, og dygtig frisør, som med den rette klip Din højde betyder noget, hvis du vælger at du kan se, hvordan det gik, på side 50. gå efter at blive korthåret eller få page.  kan skabe illusionen om mere tydelige kindben. Har du omvendt et meget En petit kropsform kan bære det meste, så markeret ansigt, kan en skarp korthårsfrisure gøre dig du kan sagtens springe ud i at klippe dit hår, hvis du går under endnu mere kantet og drenget at se på, så medmindre du den kategori. Det kan være lidt sværere, hvis du er tårnhøj dyrker det androgyne look til perfektion a la skuespillerineller måske har en lidt broget kropsbygning. Du kan hurtigt den Tilda Swinton, bør du måske overveje lidt mere længde komme til at syne for mandhaftig og maskulin, hvilket man på frisuren.   sjældent har lyst til som kvinde.

Profile for Magasinet SKØN

SKØN januar 2019  

SKØN januar 2019