Page 8

Skønnere sammen

Kort er (ikke altid) godt

UDGIVER Aller Client Publishing Postboks 420 DK-0900 København C Tlf. 7234 1200 red@skonmagazine.dk skonmagazine.dk

J

REDAKTIONEN Ansvarshavende chefredaktør Pernille Kleding pkl@allercp.dk Mode- og skønhedsredaktør Cathrine Park cp@allercp.dk Artdirector Kristine Nørhave kn@allercp.dk Stylist & ass. moderedaktør Alberte Sejling as@allercp.dk Artikelredaktør Nya Kristine Vecht nkv@allercp.dk

Det er der heldigvis også mange, der gør vildt godt, og da vi har dedikeret det her nummer til det korte hår, kan du selvfølgelig se flere fine eksempler, hvor det bedste må være Elina – vores søde læser, som modigt lod lokkerne falde, da vi forærede hende en makeover. Wow, siger jeg bare, og Elinas forvandling viser netop, at det på hårfronten bestemt kan være sundt og forfriskende at kaste sig ud i noget nyt. Og apropos nyt, vil du måske bemærke, at vi ud over makeovers også har skudt nytåret ind med andre nye formater, så vi fremover kan dyrke det dejlige beautyunivers endnu mere. Se, det er (micelle)vand på min mølle! Rigtig god læselyst!

Hvis du skal kaste dig ud i noget nyt i 2019, hvad skulle det være? “Jeg begynder at lære spansk på et aftensprogkursus og gå til badminton. Det er nærmest som at gå i folkeskole igen.”

“Jeg gad godt, at jeg turde få en ny frisure... eller bare være lidt mere modig med mit hår. Jeg har aldrig farvet det, og det har altid været langt. Måske er 2019 året, hvor der sker noget nyt. Hvem ved!”

Projektleder Nya Kristine Vecht

Artdirector Kristine Nørhave

“Jeg har længe haft en drøm om at lave et firma med afsæt i gaver til børn. Så 2019 bliver forhåbentlig året, hvor jeg tør springe ud i lanceringen af The Fat Cat Circus.”

“Med alderen er jeg blevet en bangebuks, så det er på tide at udfordre højde- og fartskrækken. Jeg skal prøve ALLE forlystelserne i Tivoli.”

“Jeg vil tage nogle små weekend-get-aways til storbyerne i Europa, og besøge nogle af de nordiske SPA hoteller, som ellers normalt blot bliver ved snakken. I det hele taget vil jeg blive bedre til at forkæle mig selv”

Stylist Majbritt Olsen

Webredaktør Trine Brøndsted

Produktchef Birgitte Vindeløv

Ansvarshavende chefredaktør Pernille Kleding

6 SKØN

Korrektur Korrekturfabrikken.dk ANNONCESALG DG Media Produktchef Birgitte Vindeløv birgitte.v@dgmedia.dk Tlf. 7234 1224 Salgschef Nanna Endahl nanna.e@dgmedia.dk Sælgere Anni Gettermann og Anne Nordhausen PRODUKTION Tryk Aller Tryk A/S Oplag: 100.000 Læsertal: 190.000 Index Danmark/Gallup 1. halvår 2018 Distribution: 291 Matas-butikker og i StyleBox.

Kærlig hilsen Cathrine Mode- og skønhedsredaktør

REDAKTIONEN

“Jeg vil virkelig gerne back to basics og naturen med et nyt sommerhusprojekt – og så SKAL jeg altså én gang for alle have lært at bruge rouge!”

Skribenter Charlotte Torpegaard, Nicci Welsh, Lone Elmehøj Jensen, Stine Troense, Karen Nielsen, Lea Pagh, Sine Bindslev Caspersen, Maria Præst og Sarah Engell

SKØN tager forbehold for trykfejl. Artikler i SKØN må citeres, når det sker med tydelig angivelse af SKØN som kilde samt angivelse af måned og år på det nummer af SKØN, der citeres fra. Tillige skal citat-reglerne overholdes. Aller Client Publishing (ACP) er et content marketing-bureau og en del af Aller Media. ACP leverer content til alle platforme, og vores kundeportefølje tæller bl.a. Lederne, SEAS NVE, BabySam, Næstved Storcenter og Det Danske Spejderkorps. Derudover er ACP partner på flere af landets mest læste gratismagasiner: LIME i Netto, SKØN i Matas og Kulør i SPAR, som tilsammen når ud til 590.000 læsere. Læs mere på allercp.dk

FOTO Nellie Møberg, Martin Tanggaard

eg er blevet en rigtig bangebuks med alderen. Eller måske er konservativ et bedre ord, for jeg gør bare, som jeg plejer, når det gælder min makeup, min hudpleje og ikke mindst mit hår. Især mit hår! Så når jeg går til frisøren, giver hun mig den samme hårfarve og får allernådigst lov til at stjæle et par centimeter med saksen hvert halve år, og selv det føles som et mindre overgreb! Jeg ved ikke, hvorfor eller hvornår jeg blev så forhippet på at blive i min komfortzone, for sådan har jeg ikke altid været. Som teenager var jeg for eksempel ret fremme i Palladium-skoene takket være onkel Jonny, som var frisør inde i København og kunne overtale mig til det meste. Derfor kom Cathrine, 14 år, med det lange, permanentede, leverpostejsfarvede hår pludselig hjem til forstaden en dag med en ultrakort mørkebrun pageklip. Og jeg elskede det! Det var fedt, at der skete noget nyt, og når drengene ovre i klubben roste mit look og sagde, at frisuren fik mig til at se ‘meget elegant og voksen ud’, var det bare vand på min mølle. Men det var dengang. Nu kører onkel Jonny taxa på Ærø, og jeg lader mig aldrig lokke til at klippe håret af igen. Og hvorfor egentlig ikke? ‘Det er jo bare hår’, som min kære, korthårede kollega Trine altid siger. Men det kan hun også sagtens, for hun ligner jo en anden Grace Kelly og ville sikkert ligne en drøm, om hun så kronragede sig. Jeg, derimod, har med årene lært, hvad der klæder mig – og endnu vigtigere, hvad der ikke klæder mig. Puddelhundekrøller, platinblonde highlights, tungt pandehår og ja, den ‘ørekorte’ page må andre kvinder derfor rocke.

Profile for Magasinet SKØN

SKØN januar 2019  

SKØN januar 2019