Page 60

Tema: Skøn i 2019

1

Brug makeup, der kan mere

Stil krav til dine makeupprodukter, og vælg gerne nogle med flere funktioner, som eksempelvis foundations, der ud over at forskønne huden nu og her også går ind og virker plejende og beskyttende. Den her flydende mineralfoundation fra BareMinerals giver for eksempel en virkelig flot og naturlig dækning, samtidig med at papajaenzymer, bambusekstrakt og SPF 20 forbedrer og forfiner hudens struktur og giver den vigtige uv-beskyttelse. Den er desuden fri for olie, parabener og parfume og er dermed yderst hudvenlig.

Er du langsynet eller bare dårligt seende, kan et makeupspejl med zoom gøre underværker. Hvad du ikke kan se, kan du jo ikke fikse, men med et forstørrende spejl ser du pludselig alle detaljer (på godt og ondt!).

TIP! Glem ikke hals, bryst, ører og øjenlåg, når du påfører din foundation. Har du brug for at farvekorrigere og conceale, skal din foundation på efter din color corrector og før din concealer.

SHISHEIDO Brow Trio Ink, fås i 4 nuancer, 200 kr. Fås på matas.dk

HUSK!

2

BAREMINERALS BarePro Liquid Foundation, fås i 9 nuancer, 385 kr. Fås på matas.dk

3

TIP!

Følg ikke bare en trend, fordi alle andre gør det, eller fordi eksperterne dikterer noget bestemt. Det er vigtigt, at en given makeuptrend først og fremmest får det bedste frem i dig!

Sæt brynene i centrum

Bryntrenden fortsætter ufortrødent og med god grund, for er dine bryn veldefinerede, har du ikke bare givet dit ansigt et gratis løft, du får også et look med mere friskhed og karakter. Tricket er dog at lade være med at tegne dem op i en for mørk brynfarve, så kontrasten til dine naturlige farver bliver for stor. Vælg en brynfarve, som matcher dine naturlige bryn eller bliver en nuance lysere, så resultatet bliver så naturligt som muligt. Ingen regler uden undtagelser dog, for er du meget lys, kan du godt gå en eller to nuancer mørkere, så dine bryn ikke bliver helt usynlige. Shiseido har lavet en genial 3-i-1-brynpen med indbygget liner, pudder og børste, så du både kan definere, udfylde og forme dem perfekt på plads.

TIP!

Tag skønheden i egen hånd

Beautygadgets til hjemmebrug hitter som aldrig før, og vil du gøre lidt ekstra for din hud, og synes du, cool beautygrej er sjovt, kan det faktisk øge din motivation for at give huden mere opmærksomhed i hverdagen. Og det er jo aldrig skidt. Uanset om du til hightech eller mere holistiske løsninger, er der en gadget til netop dig derude. Du kan for eksempel få dig lidt elektronisk ansigtsgymnastik med Foreos UFO, som via lavfrekvensstrøm øger hudens blodgennemstrømning og kollagenniveau, eller du kan sætte gang i lymfe- og blodcirkulationen og løsne spændinger i ansigtet med hjælp fra en af de populære gua shaer. FOREO UFO Ansigtsbehandling, 2.195 kr. Fås på matas.dk

Få endnu mere ud af din UFO med Foreos ansigtsmasker, der både fås til dag og nat.

HONEST BEAUTY Talks Glow Gua Sha Regnbueflurit, 499 kr. Fås på matas.dk

PSST! Glow gua shaens strukturside er perfekt til at stimulere kollagenproduktionen og give ansigtet et naturligt løft over tid.

58 SKØN

FOREO UFO Call it a Night Mask, 7 stk., 79 kr. Fås på matas.dk

Profile for Magasinet SKØN

SKØN januar 2019  

SKØN januar 2019