Page 15

Alt det nye

BEAUTY BJÖRN AXÉN Organic Moisturizing Shampoo & Conditioner Refills, 250 ml, 120 kr. pr. stk.

Klimavenlig hårpleje Velkommen til fremtidens shampoo-emballage. At mindske klimapåvirkningen er nemlig en selvfølgelighed hos Björn Axén, og derfor kan du nu få deres økologiske og fugtgivende shampoo og balsam i smarte refills, som indeholder 80 procent mindre plast end flaskerne. Så tusind tak for det!

PAS S E R PÅ D I N FA RV E

REMINGTON Advanced Colour Protect Dryer, 649 kr. Fås på matas.dk

TIP! Brug Aurelias Rose Mask i 10 minutter for at opnå en gennemfugtet, frisk og strålende hud nu og her, eller lad den sidde natten over, og rens den af om morgenen.

TEKST Cathrine Park

Aurelia klarer ærterne

Er bedre sovevaner og en sundere hud blandt dine nytårforsætter, bør du overlade noget af arbejdet til probiotika-eksperten Aurelia, som ved, hvordan en stressskadet og træt hud skal fikses. Derfor kan du enten lade natolien booste hudens glød og naturlige reparationstilstand, mens du sover, eller forkæle dig selv med den fløjlsbløde Rose Mask fuld af bioorganiske ingredienser og probiotika, som lysner, opstrammer og revitaliserer huden.

Hårvask, uv-stråler, stylingredskaber og vind og vejr kan være en mundfuld for manken, men særligt for den farvede af slagsen, som nemt falmer, mister sin glans og bliver tørt og mat, hvis vi ikke passer på. Derfor har Remington lanceret serien Advanced Colour Protect, som blandt andet byder på den her smarte hårtørrer, der har indlejret farve- og varmebeskyttelse i form af sheaolie og uv-filter i frontgitteret. Samtidig sikrer den også en både hurtig og skånsom tørring, da den ikke kommer over de 85 grader og har en yderst effektiv motor på 2.300 watt. AURELIA Cell Revitalize Rose Mask, 20 ml, 245 kr.

VIND! I samarbejde med Aurelia udlodder vi Night Oil og Rose Mask til to heldige vindere. Deltag i konkurrencen på mitskøn.dk

AURELIA Cell Repair Night Oil, 30 ml, 325 kr.

SKØN 13

OGX Refresh & Full + Biotin & Collagen Dry Shampoo, 165 ml, 100 kr. Fås på matas.dk

BA R E S P R I N G OV E R

Vil du slippe for hårvask, men er håret lige til den klaskede side, er tørshampoo altid en nem løsning. OGX’ nyeste gør det, en tørshampoo skal: Den absorberer olien i hovedbunden og giver samtidig masser af struktur og volumen til håret. Den virker ovenikøbet også plejende og styrkende takket være provitamin B7 biotin, kollagen og hvedeprotein!

Profile for Magasinet SKØN

SKØN januar 2019  

SKØN januar 2019