Page 13

Alt det nye

BEAUTY VIND!

FILORGA NCEF Night Mask, 50 ml, 565 kr. Fås på matas.dk

I samarbejde med Filorga udlodder vi NCEF Night Mask, 50 ml, til tre heldige vindere. Deltag i konkurrencen på mitskøn.dk

MÅNEDENS FAVO R I T T E R

Får du ofte alt for kort og ringe søvn, bliver din hud dårligere til at reparere sig selv efter dagens strabadser. Manglende søvn reducerer nemlig produktionen af det vigtige hormon melatonin, der ellers udskilles i løbet af søvnen og sætter gang i de genopbyggende processer. Nye søvnvaner er et must, men Filorgas natmaske med ekstrakt af silketræ og peptider kan også være en hjælp, for cremen stimulerer den vigtige melatonin-syntese, afgifter huden og gør den fyldig og glat at se på.

SKØNs skønhedsredaktør, Cathrine Park, starter året på en frisk med nye beautyprodukter, der kan meget mere, end man turde drømme om.

M O L E K Y L Æ RT M EST E RVÆ R K

Til dig i søvnunderskud

TIP!

Vi er mange, der elsker molekyleduftene fra Escentric Molecules – jeg støder i hvert fald ofte på den genkendelige 02’er på min vej. Nu er ‘næsen’ Geza Schon nået til nummer 04, og vælger du Escentric-varianten, kan du glæde dig til en hyperfrisk sag med sandeltræ som kerne suppleret af pink grapefrugtskal, enebær, irisrod og marihuana. Sidstnævnte skal nok få folk i syvende dufthimmel.

Escentric Molecules kommer altid i duftpar, og er du til molekylet i sin rene og enkle form, skal du vælge Molecule-duften frem for Escentric-duften, som også indeholder andre forstærkende ingredienser.

ESCENTRIC MOLECULES Escentric 04 EdT, 100 ml, 900 kr. Fås på matas.dk

NILENS JORD Neglelak ‘Bulrush’, 100 kr. Fås på matas.dk

Hurra, for sund makeup

TEKST Cathrine Park

Jeg har altid været stor fan af Jane Iredales mineralmakeup, som virkelig gør din hud en tjeneste. Du skal ikke bekymre dig om uhensigtsmæssige ingredienser, og makeuppen ser altid naturlig ud på huden. Derfor blev jeg glad for at se, at du nu kan få Jane Iredale på matas.dk, og jeg har blandt andet fået et godt øje til den her bronzer, som du både kan bruge på øjne, læber, kinder eller på kroppen som en highlighter. Så kan jeg ikke bede om mere!

E N ‘ GA M M E L’ L A K , TA K !

Januar er lavsæson for nylanceringer, da alle vist slår mave efter en travl julemåned. Derfor giver det god mening at slå et slag for en fantastisk parfumefri neglelak fra efteråret, for selv om lakkerne fra Nilens Jord altid går som varmt brød, kan man håbe, at der stadigvæk er et par stykker tilbage af den blide nuance ‘Bulrush’. Den vil bestemt pynte på et par blege vinterhænder. At lakken også har god holdbarhed, dækkeevne og en brugervenlig bred pensel gør den bare endnu mere perfekt.

JANE IREDALE Bronzer Moonglow Quad Refill, 385 kr. og Etui, 110 kr. Fås på matas.dk

SKØN 11

Profile for Magasinet SKØN

SKØN januar 2019  

SKØN januar 2019