Page 38

J U L E GAV E H I T

du kan klare med et klik Står der beautyprodukter øverst på ønskelisten, kan det bestemt betale sig at besøge matas.dk, for her kan du gøre unikke fund, som er gået hen og blevet årets absolutte bestsellere.

MASCARAEN TIL ALLE

Glat hud på få sekunder Da videnskabsfolkene bag Lift4Skin skulle lave et serum, der satte effektivt ind mod rynker og linjer på ansigt og hals, lod de sig inspirere af giften fra den kongelige tempelslange, da den har en muskelafslappende effekt. Men i stedet for slangegift, som immervæk er en lidt bøvlet ingrediens i hudpleje, brugte de peptiden syn-ake, som opfører sig som slangegiften, i den forstand at den hæmmer muskel- og ansigtssammentrækninger, så huden fremstår mere glat, spændstig og strålende på få sekunder.

LIFT4SKIN Snake Smoothing Serum Normal/Kombineret Hud, 30 ml, 496 kr.

Mascara er og bliver en storsællert, ikke bare i julen, men hele året rundt, og blandt de mest populære på matas.dk finder du Vatn fra Idun Minerals. Ligesom Iduns andre mascaraer er den udviklet til følsomme øjne og kontaktlinsebrugere og indeholder naturligt mineralpigment og lette organiske vokssorter. Vatn skiller sig ud ved at være en sort fibermascara, som lægger sig som en film på øjenvipperne, og så er den vandfast op til 38 grader.

Idun Minerals Vatn (Waterproof ) Mineral Mascara, 180 kr.

TIP!

Påfør i ansigtet og på halsen morgen og aften, især på områder med rynker og dybe linjer. Du kan opleve en let prikkende fornemmelse. Dette er helt naturligt og forsvinder efter et par minutter.

TIP!

Er det første gang, du skal prøve ShaveSafe, skal du altid vælge den til normal hud, da den virker bedst på hele 80 procent af brugerne.

Glem alt om barberknopper

CUTE MED CUTE PÅ

PSST!

Le Mini Macaron-lakkerne fungerer både som underlak, farve og toplak og giver glansfulde negle i op til 10 dage.

Knopper, kløe og indgroede hår er desværre ofte en kedelig bivirkning, når du skraber huden fri for hår. Men sådan behøver det ikke at være, for med ShaveSafe får du et barberskum, som effektivt går ind og renser huden og skraberen og dermed eliminerer de bakterier, der er årsag til generne. Skummet er uden parfume, parabener og farvestoffer, og ud over at bruge det til at opnå en tættere og mere glat barbering kan du også bruge det ved voksning og permanent hårfjerning. Her skal du bare bruge barberskummet efter og mellem behandlingerne.

LE MINI MACARON Kit med LED-lampe, gellak, neglebåndsskubber, mini-neglefil og 10 Remover Pads, 350 kr.

36 SKØN

SHAVESAFE Barberskum Normal Hud, 200 ml, 178 kr.

FOTO iStock

Man forstår godt, hvorfor Le Mini Macaron er blevet en bestseller og et populært julegavehit, for manicuregrej fås vel ikke meget sødere! Den lille “macaron” er faktisk en mini-LED-lampe, som hærder din gellak på bare 30 sekunder. Lampen har et USB-stik, som du nemt kan tilslutte en strømforsyning, og på matas.dk kan du finde alverdens farver og kits til at lave din egen gel-manicure.

SKØN december 2018  
SKØN december 2018