Page 82

Glæd dig til

W H AT WO M E N WA N T ! Prikken over i’et på en flot makeup er en god mascara, der giver de helt perfekte intense vipper. Men hvilken mascara klarer opgaven bedst? Vi giver vores bud.

KAMPEN FOR D I V E RS I T E T Det har ikke altid været lige nemt at være en sort model i mode- og beautybranchen. Heldigvis er skønhedsidealet blevet meget mere mangfoldigt i de seneste par år, hvilket smitter positivt af på modedesignernes og skønhedsmærkernes foretrukne valg af modeller. Vi tager et kig på udviklingen og på de sorte modellers kamp for at blive repræsenteret, og så fremhæver vi naturligvis nogle af de skønneste sorte modeller gennem tiden.

Black BEAUTY

F LY D E T E R A P I Hvordan føles det at ligge vægtløs i en såkaldt floatpod, hvor du har begrænsede sanseinput og derfor kan give krop og sind fuldstændig ro? Vi finder ud af det, når vi prøver månedens wellnessoplevelse – floating.

Det næste nummer af SKØN udkommer først til februar, men indtil da kan du glæde dig til at få masser af skønhed og dramatik serveret på en cool og inspirerende facon. Hent magasinet i din Matas fra den 13. februar.

COOL FRA TO P T I L TÅ

E N V I L D ST R A N DT U R

Farven, der aldrig går af mode, er naturligvis at finde blandt mange af de nye forårskollektioner, og SKØNs modeekspert har spottet nogle af sæsonens stærkeste, sexede og mest cool fund.

H VO R S U N D E R DIN KAFFE? Kaffedrikning er jo nærmest en nationalsport i Danmark, for tilsammen drikker vi hele 20 millioner kopper om dagen! Men hvordan påvirker den daglige kop kaffe egentlig din sundhed? Find svarene i sundhedsartiklen i næste nummer.

82 SKØN

FOTO Unsplash, Shutterstock, Mondadori og PR

Island har smuk natur i overflod – blandt andet dramatiske og helt spektakulære sorte sandstrande, som kalder på din eventyrlyst.

Profile for Magasinet SKØN

Skøn december 2019  

Skøn december 2019