Page 78

Skønne steder

Svensk forkælelse på kysthotellet

Smukt beliggende på den svenske vestkyst ligger det historiske Varbergs Kusthotell, hvor sol, saltvand og frisk luft altid har været kilden til en sund sjæl i et sundt legeme. HVOR ER VI? Blot 52 skridt fra vandkanten ved kurbyen Varberg finder du et af Sveriges bedste og mest eksklusive spahoteller – Varbergs Kusthotell. Det historiske badehotel blev bygget i starten af 1900-tallet – dog som et kystsanatorium, hvor patienterne kom for at blive sundere med en solid dosis sol, frisk luft og Kattegats rene saltvand. Meget har ændret sig og så alligevel ikke, for gæsterne nyder stadigvæk godt af sund mad, afslappende behandlinger og det helsefremmende havvand.

HVORFOR ER HER SÅ SKØNT? Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed. Når du har bølgernes brusen lige uden for døren, bliver der altså skabt en helt speciel stemning omkring spaoplevelsen. Netop havet spiller en kæmpe rolle, da Varbergs Kusthotell er det eneste spa i Sverige med Thallasospa, hvilket betyder, at vandet er det friske og mineralrige havvand pumpet ind fra Kattegat, hvorefter det renses og opvarmes. Havvandet kombineret med tang og alger kommer dig og din hud til gode, når du vælger at blive forkælet med alle tænkelige spabehandlinger, både indendørs og udendørs.

Efter en omgang tangmassage kan du få skyllet dine spændinger bort i Horizontal Shower.

DET MÅ DU IKKE GÅ GLIP AF Når du besøger Sveriges eneste Thalassospa, må du ikke gå glip af den klassiske tangmassage, hvor du kobler af i et trækar fyldt med friskt havvand, mens du bliver masseret med håndplukket tang fra Varbergs kyst. Trænger du til at få skyllet dine spændinger bort, skal du også prøve Horizontal Shower, hvor dejligt varmt vand skiftevis regner ned over dig og afløses af blide vandstråler, mens du bare ligger ned og slapper af. Læs mere på varbergskusthotell.se 78 SKØN

Profile for Magasinet SKØN

Skøn december 2019  

Skøn december 2019