Page 64

ANNONCE NYE LÆKRE GUMMIES DER STYRKER HÅRET!

Kristina er 32 år og arbejder som projektleder. – Jeg har i mange år brugt masser af penge på den dyreste shampoo, fordi jeg gerne ville have mere fylde i mit hår. Efter jeg er begyndt at spise Hair Volume™ Gummies, er mit hår meget stærkere, og jeg har meget mere fylde end før, og så vokser håret hurtigere end normalt.

Mit hår har fået en

FLOT FYLDE Kristina har i mange år brugt mange penge på den dyreste shampoo, og har været ked af, at hendes hår ikke var stærkt og havde fylde. – Jeg har altid gerne ville have et tykt og fyldigt hår. Jeg havde problemer med at få det til at fylde, og i travle perioder blev min hovedbund irriteret, og det påvirkede mit hår der føltes meget tyndt og livløst. HAR SVÆRT VED AT SLUGE PILLER – Jeg begyndte at tage disse lækre Hair Volume™ Gummies, fordi jeg er dårlig til at sluge piller. For mig er det perfekt, at jeg nu kan tygge mig til et smukkere hår. Samtidig smager de også helt fantastisk af æble. STÆRKERE OG FYLDIGT HÅR MED HAIR VOLUME ™ GUMMIES – Jeg har spist 2 gummies hver dag i en måned nu, og jeg kan virkelig både se og mærke en forskel på mit hår. Jeg plejer mit hår udefra,

NYE LÆKRE GUMMIES HAIR VOLUME™ GUMMIES er nye lækre og velsmagende vingummier, der styrker håret indefra og er nemme at tage – særligt hvis du har svært ved at sluge piller. Hair Volume™ Gummies er de eneste på markedet som indeholder æble ekstrakt med procyanidin B2 samt biotin og zink som nærer hårsækken og bidrager til opretholdelse af normalt hår.

men jeg har helt sikkert opnået den bedste effekt ved at pleje mit hår indefra. Mit hår er blevet stærkere så det ikke knækker så nemt, og så har det fået mere fylde og vokser hurtigere end normalt. Min hovedbund er heller ikke længere irriteret. Mit hår har aldrig været flottere og sundere at se på.

Her køber du Hair Volume™ Gummies Hair Volume™ Gummies kan købes i Matas, Helsam, Helsemin og Din Lokale Helsekost. Fås også online på www. newnordic.dk. Har du spørgsmål, så ring til New Nordic på Det gode råd gør forskellen telefon 46 33 76 00. www.matas.dk

Din lokale

helsekost Det gode råd gør forskellen

www.newnordic.dk

Online Store

Profile for Magasinet SKØN

Skøn december 2019  

Skøn december 2019