Page 52

Til ham

GROOMING 9%

Siden 2017 har Chris Hemsworth været frontfigur for Boss Bottled-duftene og dermed indbegrebet af ‘Man of Today’.

Ham kan vi li’ Under den elegante smoking gemmer der sig en yderst veltrænet hverdagshelt – nemlig den australske charmebøf Chris Hemsworth. Filmstjernen krydrer sine fitnessrutiner, som han deler flittigt ud af på Instagram, med en sund portion selvironi, og det er både underholdende og motiverende at følge med i. Desuden banker hans hjerte for at passe godt på klimaet – og som den inkarnerede surfer han jo også er, kæmper han især for et bedre havmiljø.

Så stor en del af den voksne danske befolkning dyrkede yoga i 2016, og det var en seksdobling siden 1990’erne. Tallet er stødt stigende, men kvinderne udgør stadigvæk 90% af yogierne. GUIDE

Derfor bør du (også) dyrke yoga Er du stadigvæk en af de mange herrer, som føler, at du ikke er smidig nok til at kunne dyrke yoga eller ikke rigtig kan se pointen i at lave solhilsner og hundestræk, så får du et par gode grunde her.

1. Yoga gør din krop fleksibel og stærk. Derfor gør det ikke spor, at du ikke er smidig til at begynde med, for det bliver du lynhurtigt. Du skal jo heller ikke være slank, før du kan begynde at spise sundt, vel? 2. Yoga virker smertelindrende. Døjer du for eksempel med rygsmerter eller andre former for kroniske smerter i leddene, har yoga din ryg. Øvelserne udstrækker nemlig blidt hele din krop.

Boss Bottled Absolute EdP, 100 ml, 740 kr.

DET SKAL DU DUFTE AF LIGE NU

Din følelse af velpleje og velvære kan blive fuldendt med den rette duft. Den nye limited edition-udgave af Boss Bottled er sådan en duft, der får dig til at gyse – på den gode måde, for Absolute er virkelig varm, maskulin og super elegant med sine noter af æble, krydderier, saftig blomme og cashmeretræ.

3. Yoga reducerer stress. Yoga er en af de bedste metoder til at booste din mentale helse, for øvelserne kombineret med et kontrolleret åndedræt har en afslappende og beroligende effekt på krop og sind. Og så kan yoga faktisk formindske forekomsten af hjerte-kar-sygdomme, depression og søvnløshed. 4. Yoga styrker dine knogler. Der er mange øvelser i yogaen, som fremmer dine knoglers sundhed og din generelle mobilitet. Men det er vigtigt, at du ikke presser dig selv for hårdt i starten. Yoga tager tid og tålmodighed – se din yoga som et maraton og ikke et sprint.

TRE GODE TIL DIN YOGATIME

Reebok Yogarem, 159 kr. Fås på matas.dk

Adidas Yogamåtte, 449 kr. Fås på matas.dk

De blødeste bukser

Gør dig smidig

Helt din egen

Når du skal lave yoga, er det en klar fordel, at dit tøj er superblødt og komfortabelt. Bukserne fra The Spirit of Om er også i 95% økologisk bomuld og indfarvet i økologiske farver.

Tag din yoga til nye højder med en robust yogarem, som hjælper dig med at forlænge din rækkevidde og øge din smidighed og fleksibilitet.

Med din egen yogamåtte kan du snildt lave dine yogaøvelser hjemme på stuegulvet. Den her er i skridsikkert letvægtsmateriale og nem at rulle sammen og tage med på farten.

52 SKØN

TEKST Cathrine Park FOTO PR

Wellness Yoga Buks, fås i flere farver, 389 kr. Fås på lotu.dk

Profile for Magasinet SKØN

Skøn december 2019  

Skøn december 2019