Page 33

Matas.dk

Få glade fødder

Homedics Shiatsu Fodmassage, 1.800 kr. Fås på matas.dk

Læn dig tilbage i stolen, og mærk, hvordan dagens skavanker forlader dine fødder med en afslappede fodmassage fra Homedics massageapparat. Med små tryk og beroligende varme lindres fodsåler og svang og giver en skøn følelse af velvære, så du er klar til endnu en dag på benene.

PSSST! Du kan indstille Homedics Shiatsufodmassage med fødderne, så du slipper for at bukke dig.

Sirius Sara Exclusive Bloklys, 250 kr. Fås på matas.dk

Sæt den rigtige stemning

Ønsker du at skabe et mere roligt miljø derhjemme, er lys en smart måde at skabe den rigtige stemning på. De her LED-bloklys fra Sirius giver et naturligt varmt lys og er designet i ægte stearin, som nemt kan snyde, da de ser helt ægte ud. Stearinlysene er batteridrevne og kan indstilles med timer, hvorfor du ikke skal bekymre dig om at huske at slukke dem.

Tank op med ny energi

Læg arbejde og stress bag dig ved at gøre dit hjem til en zone, hvor du kan slappe af, blive forkælet og tanke ny energi op. På matas.dk har vi spottet fem skønne fund, som kan forvandle dit hjem til en oase af velvære. TEKST Nanna Skousbøll

VIDSTE DU, AT ... Mette Ditmer Diagonal Bath Towel Wine 70 x 135 cm, 260 kr. Fås på matas.dk

Oeko-Tex-certificering tildeles tekstiler, som er testet for og ikke indeholder sundheds- og miljøskadelige stoffer?

FOTO Unsplash

Certificeret blødhed

Skal sanserne forkæles, bør du investere i skønne håndklæder fra Mette Ditmer, som ikke kun føles behagelige mod din hud, men også pynter flot på badeværelset. Håndklædet Diagonal fås blandt andet i den her flotte vinrøde farve, og så er det produceret i 100 procent bomuld med Oeko-Tex-certificering, som giver en enestående blødhed og god sugeevne.

Meraki Duftlys Sandcastles & Sunsets, 60 kr. Fås på matas.dk

Hyggesprederen Lad den skønne, runde og milde duft fra Merakis sojalys brede sig. Duftlyset er lavet på olien fra sojabønnen, hvilket soder væsentligt mindre end et almindeligt stearinlys. Lyset i det mørke glas spreder god stemning på badeværelset, eller hvor du nu ønsker ekstra hygge i dit hjem.

Smart fodforkælelse

Giv dine fødder et velfortjent hvil efter weekendens julefester på høje hæle. Beurers fodspa forkæler ikke bare fødderne med massage, den holder også temperaturen og øger blodcirkulationen takket være fire infrarøde lyskilder. Du kan desuden køre fødderne hen over pimpstenen i midten og få de blødeste fødder. Fodspaen er endda sammenklappelig – mere praktisk og nemt kan det ikke blive.

SKØN 33

Beurer Sammenklappeligt Fodspa, 500 kr. Fås på matas.dk

Profile for Magasinet SKØN

Skøn december 2019  

Skøn december 2019