Page 27

Matas skønhedsklinik

Forkæl dig selv med hjemmespa Har du brug for selvforkælelse til at komme igennem en mørk og lang vinter, er hjemmespa lige sagen. Her får du masser af tips til, hvordan du skaber de bedste rammer for den skønneste hjemmespa til at pleje krop, sind og sanser. TEKST Cathrine Park

1. Skab en hyggelig lounge

De allerbedste spasteder har en hyggelig lounge, hvor du kan slappe af efter din spabehandling. Gør dem kunsten efter ved at skabe loungestemning i dit soveværelse eller i din stue. Træk for eksempel gardinerne for, tænd et duftlys, og lyt til noget afslappende musik. Gør nogle bløde tæpper og puder klar, så du kan sidde eller ligge behageligt, og forbered nogle sunde snacks og noget lækkert at drikke. Glem heller ikke noget inspirerende læsestof – det nyeste SKØN måske?

2. Stimulér alle sanser

FOTO Shutterstock

En stor del af det at gå i spa er den rolige stemning, der omslutter dig, og måden, alle dine sanser bliver stimuleret på. Når du skal lave en lækker hjemHUSK! mespa på dit badeværelse, Hjemmespa er en optimal husk derfor elementer, mulighed for at nyde noget som er skønne at se på, som tiltrængt mig-tid uden fordufter dejligt, som er rare at styrrelser, så cut endelig forrøre ved, og som lyder godt bindelsen til verden udenfor og smager fortræffeligt. Her ved at slukke for mobilen. får du et par tips:

3. Vælg dine behandlinger

Medmindre du har en hel dag til at fordybe dig i hjemmespa-behandlinger, er det en god idé at prioritere og lytte til din krops og din huds behov. Når du har besluttet dig, kan det være TIP! en god idé at lægge alle Hav en stak rene vaskeklude de produkter og ting klar, som du vrider op i varmt og sager frem, du skal vand, til de er fugtige. Gør som bruge, så du bare skal de professionelle, og brug dem til koncentrere dig om at at fjerne dine produkter underpleje dig selv. vejs i din ansigtsbehandling.

HUSKELISTER TIL DIN HJEMMESPA Til en god ansigtsbehandling Renseprodukt, scrub, maske, serum og fugtighedscreme.

Til en god kropsbehandling

· Skab en hyggelig belysning med levende lys · Tænd et duftlys, eller brug duftpinde · Sæt noget beroligende musik på · Tag en blød badekåbe på · Lav en forfriskende kande vand med agurk

Massagebørste eller bodyskrub, showergel og kropsolie.

Til en god mani-pedi Skrub til hænder og fødder, creme, neglesaks, fil, neglebåndsskubber og neglelak.

SKØN 27

Profile for Magasinet SKØN

Skøn december 2019  

Skøn december 2019