Page 15

Mere om Olivia

OLIVIA JOOF LEWERISSA (31) dukkede først op på danske tv-skærme som vært i musikprogrammet ‘Boogie’ i slutningen af 00’erne. Sidenhen er værtsrollen blevet skiftet ud med lange dage på Den Danske Scenekunstskole, hvor Olivia blev uddannet skuespiller i 2019. Senest har hun medvirket i TV2’s nye krimisatsning ‘DNA’.

system i en skuffe! Og så vinterbader jeg og træner min krop med yoga, styrketræning og løb.

Hvordan stresser du bedst af? Når jeg sidder på en bænk i solen med en kær og ikke skal noget som helst, og samtaleemnerne strømmer, og man en gang imellem kan se på hinanden og tænke: Vi skal ikke noget andet end at være lige her, lige nu.

Hvad holder du mest/mindst af ved dit udseende?

ikke af noget, og det kan være så kedeligt at sove, så mit tip må være: Rens dit ansigt HVER morgen og HVER aften. Og ellers kolde styrtbade. Det har jeg lært af min far, og han holder sig virkelig godt!

Jeg er glad for mit udseende. Og hvis der er et eller andet, der irriterer mig, så sørger jeg for at gøre noget ved det. Meget kan afhjælpes med træning. Jeg tror ikke, min krop bliver pænere af, at jeg leder efter fejl og påtaler dem. Den bliver pæn af, at jeg elsker den. Så det gør jeg.

Er der en kvinde, du finder særlig skøn?

Hvad er dine guilty pleasures?

Jennifer Aniston. Hun har altid haft et meget naturligt sundt look, hun bærer sig smukt og virker tro mod sig selv. Og så har jeg en evindelig fascination af Kardashian/Jenner-klanen. De gør, hvad der passer dem, og det er det, der gør dem glade og får dem til at føle sig smukke, og det respekterer jeg. You do you, honey!

Der er ikke noget, der er forbudt i forhold til mad. Jeg går ind for intuitiv spisning og stoler på, at min krop fortæller mig, hvad den har brug for. Laver jeg regler, får jeg altid bare lyst til det, jeg ikke må! Så der er kun pleasures.

Hvad dufter du af for tiden?

Jeg går op i det, men jeg har også fundet en balance. Jeg startede allerede som barn med at gå op i økologi og køber altid økologisk til køleren. Jeg kender alle slankekure/livsstile/ udrensingskure i hovedet og nørdede det alt for meget, da jeg var yngre. Men det bar ikke noget andet med sig end stress og for mange følelser i forbindelse med mad. Så jeg ved meget og får mine grøntsager, men jeg lytter mere til min krop nu end til en helseguru og er ikke bange for pomfritter. Mmmmm, pomfritter …

Oud’ish fra Zarkoperfume og chakraspray fra Aveda.

Hvordan forkæler du sig selv i skønhedens navn? Jeg elsker at få lavet flotte negle – gerne i naturlige farver og ikke for lange. Mine negle er så tynde, så med lidt forstærkning eller shellac kan de følge med. Jeg får dem gerne lavet hos Take a Break Spa i København.

Hvad indebærer wellness for dig? At gå ture og grine med mine kære. Men også alenetid! Jeg elsker at tulle rundt og høre podcasts, vaske tøj og stryge eller lave et nyt

Går du op i sundhed og helse?

Hvornår føler du dig allerskønnest? Når jeg er forelsket! That glow! SKØN 15

Profile for Magasinet SKØN

Skøn december 2019  

Skøn december 2019